NBA Finaalit: Golden State Warriors - Toronto Raptors

Julkaistu: 04.06.2019 20:44


NBA Finaalit: Golden State Warriors - Toronto Raptors
NBA Finaalit | Golden State Warriors - Toronto Raptors | 04:00
Golden State tasoitti finaalisarjan 1-1 ja pelit siirtyvät nyt länsirannikolle. GSW joutuu lähtemään ensimmäiseen kotiotteluunsa harmillisissa tunnelmissa, kun joukkueen centeri Kevon Looney loukkasi solisluunsa niin, että ei pysty pelaamaan enää näissä finaaleissa. Looneyn lisäksi tähtipelaaja Klay Thompson loukkasi viime ottelussa takareitensä ja magneettikuvat paljastivat venähdyksen/revähdyksen. Hänen tilansa on vielä epävarma, mutta varmaa on se, että Thompson ei ole 100% kunnossa. Thompsonin kävely ei näyttänyt hyvältä tilanteen jälkeen ja oletuksemme on, että hän ei pelaa tässä ottelussa.

Kevin Durantin tilasta on raportoitu, että hän on aikaisintaan 4. finaaliottelussa mukana. Demarcus Cousins pelasi jo 28 minuuttia ja näytti hyvältä. Tämä helpottaa joukkuetta äärimmäisen paljon, kun muita loukkaantumisia alkaa kasaantua. Andre Iguodala pelasi myöskin 28 minuuttia, vaikka on hieman puolikuntoisena.

Toronto voitti kaudella joulukuussa pelatun ottelun Oracle Areenalla, mutta lähtee tähän otteluun altavastaajana. Thompsonin tilasta ei ole vielä varmuutta, mutta kun tiedote tulee, että hän ei ole pelikunnossa, tulee kertoimet reagoimaan. Raptors saa tällä hetkellä 5-6 pisteen tasoitusta vedonlyöntisivustoilla. Jos Thompson ei pelaa, tulee tasoituspisteet tippumaan 2-3 hujakoille. Nappaammekin siis nyt ajoissa Raptorsin pisteet. Uskomme, että Raptorsilla on kaikki mahdollisuudet napata tiukka voitto tasoituspisteiden avulla, kun GSW:llä on loukkaantumishuolia.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Toronto Raptors +6 @1.93

Redbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

1.83

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

1.83

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan