Snooker: Graeme Dott - David Grace

Julkaistu: 26.07.2020 09:47


Snooker: Graeme Dott - David Grace
Snooker | Graeme Dott - David Grace | 21:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Vuoden 2006 snookerin maailmanmestari Graeme Dott avaa tämänvuotisen MM-turnauksen karsinnat sunnuntaina iltaottelulla englantilaista David Gracea vastaan. Dott on kokenut peluri ja ollut kauden mittaan hyvässä vireessä. "Pocket Dynamo" onkin iso suosikki jokaisessa karsintalohkonsa ottelussa, mukaanlukien tämä matsi Gracea vastaan. Silti vedonlyöntikertoimet taitavat hieman liioitella Dottin etulyöntiasemaa.

Altavastaajassa etua?


Dott on viime vuosina ollut itse tasaisuus snookerin Main Tourilla. Turnausvoittoja ei yllättävän maailmanmestaruuden ja seuraavan vuoden China Openin jälkeen ole tullut, mutta tasaisesti skottipeluri on nähty aina välillä ranking-turnausten ratkaisuotteluissa. Sijoitus maailmanrankingissa on heilunut todella vähän, sijat väliltä 20-30 ovat tulleet erittäin tutuiksi. Tämä vaikuttaisi olevan Dottin oikea taso myös tällä hetkellä.

Helmikuun lopulla edellisen kerran kilpailullista snookeria pelannut Dott tunnetaan melkoisena "grinderina", jolta harvemmin mitään supersuorituksia nähdään. Tasaisuutta löytyy sitten senkin edestä ja pitkät matsit ovat Dottille arkipäivää. 50-75 lyöntisarjoja mies tekee sen verran kovaan tahtiin, että menestystä tulee kaudesta toiseen. Highlight-koosteissa kokenutta skottia näkyykin sitten harvakseltaan.Grace löytyy nykyisellään maailmanlistalta vasta sijalta 84. Nelisen vuotta sitten ryminällä mukaan kuvioihin tullut englantilainen vaikutti marssivan suoraan Main Tourin vakiokalustoon, mutta lopulta mies joutui hakemaan toissa kaudella vauhtia aina Challenge Tourilta saakka. Täksi kaudeksi pääkiertueelle noussut Grace ei ole isommin väläytellyt, mutta juuri ennen koronataukoa tuli puolivälieräpaikka Gibraltar Openissa.

Ei Grace kuitenkaan mitenkään toivoton tapaus ole. Avauskierroksen 6-1 voitto Hammad Miahia vastaan oli ihan perusvarmaa tekemistä, joskin isommat sankariteot jäivät jälleen puuttumaan. Grace on hyvin Dottin kaltainen pelaaja, joka hyvänä päivänään paukuttaa riittävästi 50-75 pinnan lyöntisarjoja ja pelaa riittävää turvapeliä otteluiden voittamiseen.

Pelivihje


Luvassa on suurella todennäköisyydellä tarkka taisto huipputärkeästä jatkopaikasta. Dott on iso suosikki, muttei sentään ihan kertoimien veroinen. Vähintään kolme freimiä Grace nappaa lähes kaksi kertaa kolmesta, joten altavastaajan kyytiin on syytä hypätä.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

David Grace +3.5 framea @1.66

Coolbet - Lue arvostelu

1.66

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.65

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.65

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.65

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.65

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.65

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan