Grammy: Vuoden levytys

Julkaistu: 06.01.2020 20:12


Grammy: Vuoden levytys
Grammy | Vuoden levytys | 26.tammikuuta klo 09:00
Vuosittainen musiikkialan vaikuttajien ja tekijöiden palkintogaala Grammy Awards 2020 käydään jälleen 26. tammikuuta Yhdysvalloissa. Illan gaalassa jaetaan yhteensä 83 eri tunnustusta ja palkintoa ansioituneesta musiikillisesta suorituksesta joita on jaettu jo vuodesta 1959 lähtien. Neljän pääkategorian palkintojenjako näytetään suorana tv-lähetyksenä ympäri maailmaa. Grammyt jakaa musiikkialan ammattilaisyhdistys The Recording Academy.

Gaalan pääkategoriat ovat Paras uusi artisti, Paras äänikirja, Vuoden albumi, Vuoden laulu ja Vuoden levytys joista on kaikista mahdollista lyödä vetoa.


Grammy 2020 - Vuoden levytys


Vuoden levytyksen Grammy-palkinto on genre-rajat ylittävä palkinto. Palkinto voidaan myöntää mille tahansa edellisen kelpoisuuskauden aikana julkaistulle musiikkikappaleelle jossa aikaväli on yleisesti 1. lokakuuta–30. syyskuuta. Viimeisimmän vuoden levytys palkinnon voitti Bruno Marsin megahitti 24K Magic. Tällä kaudella kärkikamppailu käydään kahden kappaleen kesken joita ovat Billie Eilishin kappale Bad Guy sekä kappale Old Town Road jonka esittäjä on Lil Nas X. Kun verrataan kappaleiden välisiä Spotify striimaustilastoja on Billie Eilish ykkönen yli miljardilla toistolla.

Useat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat hyviä kertoimia vuoden levytys kategoriaan. Kappaleiden väliset kertoimet ovat tällä hetkellä vielä tasaisia. Ottaen huomioon Billie Eilishin ehdokkuuden myös muissa pääkategorioissa sekä hänen hirviömäisen läpimurron vuonna 2019, on selvää että se tuntuu voittajaa arvioitaessa ja Lil Nas X jää sen varjoon. Selkeä kantamme pelivedolle on Billie Eilishin voitto kappaleella Bad Guy.

Pelivalintamme:

Billie Eilish - Bad Guy @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan