Grammy : Vuoden albumi

Julkaistu: 11.01.2020 10:34


Grammy : Vuoden albumi
Grammy | Vuoden albumi | 9:00
Vuosittainen musiikkialan vaikuttajien ja tekijöiden palkintogaala Grammy Awards 2020 käydään jälleen 26. tammikuuta Yhdysvalloissa. Illan gaalassa jaetaan yhteensä 83 eri tunnustusta ja palkintoa ansioituneesta musiikillisesta suorituksesta joita on jaettu jo vuodesta 1959 lähtien. Neljän pääkategorian palkintojenjako näytetään suorana tv-lähetyksenä ympäri maailmaa. Grammyt jakaa musiikkialan ammattilaisyhdistys The Recording Academy.

Gaalan pääkategoriat ovat Paras uusi artisti, Paras äänikirja, Vuoden albumi, Vuoden laulu ja Vuoden levytys joista on kaikista mahdollista lyödä vetoa.


Grammy 2020 - Vuoden albumi


Vuoden albumi on kenties arvostetuin illan gaalassa jaettava palkinto sillä kategoria ei tarkastele vain yhtä kappaletta vaan kokonaisuutta kansien välissä ja tästä seuraavaa musiikillista ansioitumista.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat tehneet selkeän linjan vuoden albumi kategorian voittajasta. Vuoden albumi voittajaksi on ennustettu Billie Eilish: When We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Albumi kategorian kilpailu on selkeä eikä vedonlyöntiyhtiöt anna pienintäkään mahdollisuutta voittoon muille kategorian ehdokkaille. Kakkoseksi arvioidaan tulevan Lizzon albumi Cuz I Love You. Billie Eilishin läpimurto on tuottanut tulosta ehdokkuuksilla jokaisessa musiikillisessa kategoriassa Grammy gaalassa. Eilishin järkälemäinen läpimurto nimenomaisen albumin ja albumilta löytyvien megahittien takaa erinomaiset mahdollisuudet voittoon. Myös Suomalaiset musiikkialan ja lehtien analyysit ja arvioinnit vuoden albumista sijoittavat albumin top-3 koko vuoden albumeista. Albumin Eilish on tuottanut hänen veljensä Finneas O’Connell kanssa. Albumi sisältää 14-kappaletta joista suurimmaksi hitiksi on noussut albumin toinen raita Bad Guy jolla suoratoistopalvelu Spotifyn toistokertoja on kertynyt jo yli miljardi. Billie Eilish saa vedonlyöntiyhtiöltä kertoimia jotka ovat vielä pelikelpoisia mutta mitä lähemmäs gaalaa saavutaan sitä enemmän kertoimet painuvat alas.

Pelivalintamme:

Billie EIlish - When We All Fall Asleep, Where Do We Go? @1.44

Bet365 - Lue arvostelu

1.44

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.4

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.34

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.34

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.34

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.34

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan