Grammy: Vuoden laulu

Julkaistu: 11.01.2020 09:53


Grammy: Vuoden laulu
Grammy | Vuoden laulu | 9.00
Vuosittainen musiikkialan vaikuttajien ja tekijöiden palkintogaala Grammy Awards 2020 käydään jälleen 26. tammikuuta Yhdysvalloissa. Illan gaalassa jaetaan yhteensä 83 eri tunnustusta ja palkintoa ansioituneesta musiikillisesta suorituksesta joita on jaettu jo vuodesta 1959 lähtien. Neljän pääkategorian palkintojenjako näytetään suorana tv-lähetyksenä ympäri maailmaa. Grammyt jakaa musiikkialan ammattilaisyhdistys The Recording Academy.

Gaalan pääkategoriat ovat Paras uusi artisti, Paras äänikirja, Vuoden albumi, Vuoden laulu ja Vuoden levytys joista on kaikista mahdollista lyödä vetoa.


Grammy - Vuoden laulu


Vuoden laulun Grammy-palkinto on jaettu ensimmäisestä gaalasta 1959 lähtien. Tärkeä palkinto myönnetään yhdestä musiikkikappaleesta. Palkinto myönnetään kappaleen esittäneelle artistille sekä muille kappaleen levytystä edesauttaneille prosessissa mukana olleille tahoille. Vuoden laulusta kilpailevat kaksi ennakkosuosikkia, Billie Eilish kappaleella Bad Guy sekä Lizzo kappaleellansa The Truth hurts. Vedonlyöntiyhtiöiden linja ennakkosuosikeille on hyvin selkeä sillä kolmanneksi arvioidaan tulevan Taylor Swift kappaleellansa Lover. Swiftin mahdollisuudet voitosta voidaan kuitenkin perustellusti sulkea pois jo pelkästään Billie Eilishin jättimäisen suosion vuoksi ja Bad Guy kappaleen suoratoistopalveluiden ehdoton kärskisija.Tarkasteltuna Lizzoa ja Billie Eilishiä vastakkain, on kilpailu kohtalaisen tasaista ja kanta yleisön ja kuuntelijakunnan puolella jakaa mielipiteitä. Kummallakin on omat faninsa ja tämä tulee olemaan suurimpia tekijöitä valintaa voittajasta tehdessä. Konkreettinen totuus on se että Billie Eilish on kiinnostavampi persoona verrattuna Lizzoon. Toinen fakta on kappaleiden järkälemäinen toistokertojen ero, joka on samoihin aikoihin julkaistuilla kappaleilla yli 500 miljoonaa. Billie Eilish vie toistokertojen pidemmän korren. Kantamme on Billie Eilishin läpimurto kenties jokaisessa kategoriassa ja vuoden laulu kategorian voitto. Vedonlönytiyhtiöt antavat pelikelpoisia kertoimia juurikin Billie Eilishille.

Pelivalintamme:

Billie Eilish - Bad Guy @2.8

LeoVegas - Lue arvostelu

2.8

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.8

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.8

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan