La Liga: Granada - Betis

La Liga: Granada - Betis
La Liga | Granada - Betis | 23:00 | 13.09.2021
Kohde sulkeutuu: 13.09.2021 23:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

La Ligassa maanantain myöhäisillassa päästään maistelemaan jonkin paikallishenkeä, kun Andalusiasta kotoisin olevat Granada & Betis taistelevat sarjapisteistä Estadio Nuevo Los Cármenesilla. Granadan alku kaudelle on etenkin pelillisesti ollut lähes surkea, vaikka kaksi pistettä on plakkariin kairattukin. Betiskin on ennakko-odotuksiin nähden hieman yskinyt, mutta potentiaalia on ollut aavistuksen verran parempaan.

Granadan onni ohi?


Granadahan oli jo viime kaudella pelillisesti yksi La Ligan heikoimpia joukkueita, mutta tuo ei sarjataulukossa juurikaan näkynyt. Eipä ole otteet kentällä tämänkään kauden alussa vielä Nazaríesilla pahemmin vakuuttanut. Villarrealista & Valenciasta kairasi Granada vielä tasapelit, mutta etenkin Villarrealia vastaan olisi tämä ansainnut hävitä ottelun.

Kolmannella kierroksella koki Roberto Morenon suojatit nöyryytyksen, kun sarjanousija Rayo Vallecano kurmuutti Granadaa kotikentällään maalein 4-0. Tuloskaan ei välttämättä se kaikista hälyttävin asia ollut tuossa kamppailussa, vaan se millä esityksellä tappio tuli. Granada ei saanut avausjaksolla käytännössä mitään aikaiseksi, ja Vallecano paineli 3-0 johtoon ensimmäisen nelivitosen aikana. Toisella jaksolla Granada ehkä hieman sai itsestään taisteluilmettä kaivettua esiin, mutta ei Vallecanolla ollut missään vaiheessa minkäänlaista hätää.

Kolmeen otteluun on Granada maaliodottamaa luonut yhteensä vain noin 1,50, ja sitä vastaan maaliodottamaa on kuitenkin luotu noin viiden osuman edestä. Hyökkäyspään onnistujia ei siis juurikaan Granadan riveistä löydy, eikä uusista "vahvistuksistakaan" ole mitään iloa toistaiseksi ollut. Mikä oli jo viime kaudellakin Granadan pelin epäkohtia, oli puolustuspeli, eikä tuo ole ainakaan eteenpäin mennyt alkukauden perusteella.

Puolustaja Dimitri Foulquier lähti siirtoikkunan umpeutuessa Valenciaan. Granadan suuntaan matkasivat mm. lainasopimuksella Atletico Madridista puolustaja Santiago Arias & Sevillasta vapaana agenttina siirtynyt Sergio Escudero.

Varmoja poissaolijoita ei Granadalla vihjeenkirjoitus hetkellä ole.

Betis kaipaa voittoa


Eurooppa-liigaan valmistautuva Betis ei ole saanut La Liga-kaudelleen toivomaansa starttia. Tasapelit Mallorcaa & Cadizia vastaan eivät ole sellaisia tuloksia, joihin Betiksen tasoisen organisaation pitää olla tyytyväinen. Noita kamppailuita Betis hienokseltaan kykeni hallitsemaan, mutta ratkaisua ei se pystynyt tekemään edukseen. Kolmannella kierroksella Betis kärsi nihkeäksi jääneessä ottelussa 0-1 kotitappion Real Madridille. Madiridia vastaan Betiksen hyökkäyspeli jäi todella vajaaksi.

Hyökkäyspelillisesti Betikseltä pitää odottaa enemmän, mutta toisaalta se mikä on joukkuetta ennen Manuel Pellegriniä leimannut, oli ongelmat puolustuspäässä, ja nuo näyttäisi ainakin osittain korjaantuneen. Tappiosta huolimatta, ei Los Blancoskaan esimerkiksi liikaa laatupaikoille Betistä vastaan päässyt, vaikka ottelua hallitsikin.Betiskään ei ilmeisesti täysin taloushuolilta ole säästynyt. Se joutui luopumaan toppari Sidneistä, joka ei tosin avauskokoonpanon paikkaa onnistunut Betiksessä lunastamaan. Puolustusosastoa täydennettiin lainaamalla Arsenalista täksi kaudeksi laitapakki Hector Bellerin. Bellerin on jo maanantaina joukkueen mukana, kuten on myös Real Sociedadista lainalla oleva Willian Jose. Sivussa ovat Diego Lainez sekä Youssouf Sabaly.


Granada tarvitsee täyskäännöksen


Vaikka Betiksen tulokset eivät hyviä vielä olleetkaan, on se maanantaina ansaitusti ja perustellusti suosikki. Lisäksi näen uusien pelaajien tuovan sopivan verran vahvistusta joukkueen rosteriin, ja etenkin Jose voi olla se puuttuva palanen hieman takkuilleesseen hyökkäyspeliin, mikäli vain pelikunnossa on. Maalimääristä yli 2,5 maalia on melkolailla pelattavan rajamailla. Kallistun vihjeessä Betiksen suuntaan pelimuodossa aasialainen tasoitus +0, jolloin tasapelillä panos palautuu. Betiksen paketti on selvästi Granadaan verraten ollut paremmassa balanssissa, ja isoa muutosta kotijoukkue vaatii peliinsä, mikäli se haluaa hyviä tuloksia tällä kaudella kairata.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Betis AH+0 @1.74

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
SpinSports - Lue arvostelu

1.74

SpinSports tarjoaa jopa 200€ ilmaisvedon uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.72

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.69

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.67

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko