ATP Montreal: Guido Pella - David Goffin

Julkaistu: 06.08.2019 11:59


ATP Montreal: Guido Pella - David Goffin
ATP Montreal | Guido Pella - David Goffin | ATP Montrealin Rogers Cupin ensimmäisellä kierroksella argentiinalainen Guido Pella kohtaa belgialaisen David Goffinin. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kolmesti, voittojen ollessa Goffinin hyväksi 3-0 ja viimeisimään kohtaamisen päättyessä kesäkuussa Hallen nurmikentällä, belgialaisen suoraan kahden erän voittoon 6-1, 6-1.

Pella on noussut alkukauden aikana lähes uransa parhaaseen maailmanlistan sijoitukseen, joka on 21. ja argentiinalaisen sijoituksen ollessa maailmanlistalla tällä hetkellä 24. Hän on pelannut tänä vuonna hienoa tennistä, etenkin massalla ja onkin läpi uransa ollut tunnettu vahvana massapelaajana, mutta tällä kaudella argentiinalainen on myös osoittanut suurta parannusta nurmialustalla. Hän voitti neljä ottelua Wimbledonissa, kun turnauksessa argentiinalaisen toimesta putosivat Marius Copil, Andreas Seppi, Milos Raonic sekä Kevin Anderson. Pella putosi Wimbledonista puolivälierissä Bautista-Agutia vastaan kovan neljä eräisen taistelun jälkeen 1-3 5-7, 4-6, 6-3, 3-6. On mielenkiintoista nähdä Pellan pelaavan korkeimmalla tasolla kovalla kentällä, kun tietää kuinka hyvin argentiinalainen on pelannut muilla alustoilla alkukaudella.

Goffin ei ole toistaiseksi kauden aikana yltänyt parhaimpaansa ja belgialainen on tällä kaudella voittanut pelaamistaan 42 ottelusta 24, eli 57%, mikä ei ole paras mahdollinen tulos, kun ottaa huomioon kuinka lahjakas pelaaja Goffin on. Goffin on ollut kymmenen parhaan pelaajan tuntumassa usean kauden ajan ja aika-ajoin on ollut outoa nähdä Goffin tuskailemassa pelinsä kanssa pahasti ja osoittaen otteluissa suurta epätasaisuutta. Joka tapauksessa, belgialaisella on ollut hyvä pelivire nurmella, saavutettuaan finaalin Hallessa ja puolivälierän Wimbledonissa. Goffin hävisi viime viikolla Washingtonissa niukasti japanilaiselle Yoshihito Nishiokalle. Goffinin pelin on piristyttävä Montrealissa suuresti, saadakseen pelinsä takaisin raiteilleen. Goffin mainitsi haastattelussa, että hän on tällä hetkellä niin fyysisesti -kuin henkisestikin täydessä kunnossa ja valmis menestymään Montrealissa.

Pellan alkukausi on ollut kokonaisuutena Goffinia vahvempi, mutta belgialainen on kovalla kentällä huomattavasti argentiinalaista laadukkaampi. Pellan vahva pelivire riittänee venyttämään ottelun ratkaisun kolmanteen erään, mutta uskon belgialaisen jatkavan turnauksen toiselle kierrokselle.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Erät yli 2,5 @2.48

LeoVegas - Lue arvostelu

2.48

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.40

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan