ATP Wimbledon: Guido Pella - Roberto Bautista

Julkaistu: 09.07.2019 13:42


ATP Wimbledon: Guido Pella - Roberto Bautista
ATP Wimbledon | Guido Pella - Roberto Bautista |
Wimbledonin puolivälierissä välipäivän jälkeen keskiviikkona argentiinalainen Guido Pella saa vastaan espanjalaisen Roberto Bautistan. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kahdesti, voittojen ollessa Bautistalle 2-0, mutta nurmella otteluita ei ole. Viimeksi pelaajat kohtasivat massalla Munchenissä ja tuolloin Bautista oli parempi kolmen erän jälkeen 4-6, 6-4, 6-0.

Pella yllätti tenniskansaa voittamalla ensin kolmannella kierroksella viime vuoden finalistin eteläafrikkalaisen Kevin Andersonin suoraan kolmessa erässä ja heti perään neljännesvälierissä vahvasti kentille palanneen kanadalaisen syöttökoneen Milos Raonicin viiden erän jälkeen 3-6, 4-6, 6-3, 7-6(3), 8-6. Pella oli ottelussa ja tappiolla erin 0-2, mutta onnistui kääntämään ottelun lopulta nimiinsä kuin ihmeen kautta. Argentiinalainen palautti läpi ottelun erittäin tarkasti ja löi ottelussa vain 23 helppoa virhettä, kun Raonicille helppoja virheitä kertyi puolet enemmän eli 46. Pella pelasi hyvin passiivisesti tarkkaa puolustavaa tennistä takalinjan takaa, palauttaen pallot vuoren varmasti kenttään. Myös argentiinalaisen jalkatyöskentelyä sekä verkko- ja refleksipelaamista oli ilo seurata. Raonic syötti ottelussa 33 ässäsyöttöä, mutta perus palautuslyöntien, sijoittumisen ja pelinlukemisen kanssa kanadalaisella oli aika-ajoin paljon ongelmia. Pella onnistui myös hyvin monipuolisilla lyöntivalinnoillaan ohittamaan aggressiivisesti verkolla pelanneen Raonicin.

Bautista voitti neljännesvälierä ottelussaan ranskalaisen Benoit Pairen suoraan kolmen erän jälkeen 6-3, 7-5, 6-2 ja selvitti neljä ensimmäistä kierrosta ainoana pelaajana ilman erä tappioita. Bautistan palautuspelaaminen ja jalkatyöskentely oli jälleen erinomaista, espanjalaisen taistellessa jokaisesta pisteestä ja lyöden ottelussa vain 17 helppoa virhettä. Bautistalle tarjoutui ottelussa yhdeksän murtopallo mahdollisuutta, joista espanjalainen onnistui hyödyntymään viisi. Paire pelasi ottelussa aktiivisesti verkolla, mutta vahvasti molemmilta puolilta pelaava Bautista onnistui monipuolisilla ja yllättävillä lyöntivalinnoillaan ohittamaan verkolla roikkuneen Pairen 21 kertaa ottelussa, joka oli prosentteina komeat 48%.

Vaikka Pella on yllättänyt ja pelannut hyvin Wimbledonissa, on Bautista tuntuvasti laadukkaampi ja varmempi pelaaja nurmella. Lisäksi Bautistan pelityyli poikkeaa Pellan voittamista vahvoista syöttäjistä (Seppi, Anderson, Raonic) täysin. En näe Pellan passiivisen ja puolustavan tenniksen kantavan hedelmää vahvasti kentällä liikkuvaa Bautistaa vastaan, vaan uskon espanjalaisen jatkavan välieriin ilman suurempia ongelmia neljässä erässä.
Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Erät yli 3,5 @2.35

Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.35

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.20

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan