Superettan: Halmstad - Utsikten

Superettan | Halmstad - Utsikten | 16:00 | 17.07.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 16:45

Kahdelta eri sarjatasolta tämän kauden Superettanin kärkinelikkoon tunkeutuneiden Halmstadin ja Utsiktenin tiet eivät ole vielä kohdanneet kertaakaan ennen tämäniltaista peliä! Ilmassa on tietysti kliseisesti suuren urheilujuhlan tuntoa, mutta myös tilastotasurin käryä.
Superettanissa 14.kierroksella kohtaavat top4-joukkueista Halmstad ja Utsikten toisensa Örjans Vallilla, Halmstadissa sunnuntaina kello 16:00.

Halmstadille tyrmäystippoja jo toistamiseen kolmeen peliin!


Magnus Haglundin luotsaama Superettanin kärkijoukkue Halmstad kärsi jo toisen tappionsa kolmeen viime peliin hävittyään Landskronalle 1-2 lukemin Landskrona Idrottsplatsilla viime tiistaina.

Haglundin suojatit johtivat peliä vielä ghanalaisen Phil Ofosu-Ayehin maalilla tauolla, mutta Landskrona käänsi pelin edukseen Ousmane Diawaran ja Filip Ottossonin toisella jaksolla tekemillä osumilla. Edelliselle osuma oli kolmas yhtä monessa viime pelissä.

Halmstadin viimeaikaiset otteet ovat tasoittaneet kummasti Superettanin kärkiryhmää eikä Haglund suojatteineen ole päässyt karkaamaan muilta. Brage on noussut sen kanssa jo tasapisteisiin ja Skövde (25) on kolmantena pinnan Bragea perässä. Sunnuntai-illan vastustaja Utrikten löytyy puolestaan neljänneltä sijalta pisteen Skövdeä jäljessä. Kauden päätteeksi Superettanin kaksi parasta nousee suoraan Allsvenskaniin ja kolmanneksi sijoittunut joukkue saa vielä mahdollisuutensa nousuun karsintojen kautta Allsvenskanin kolmanneksi viimeistä joukkuetta vastaan.

Halmstadin maaliruiskun viittaa kantavat harteillaan Joseph Baffo ja Alexander Johansson, jotka ovat molemmat tulittaneet viisi osumaa.
Utsiktenin pisteputki kasvoi kuuteen!


Bosko Orovicin luotsaama Superettanin nelonen Utsikten on raapinut 13 ottelusta kasaan 24 pistettä eli vain kaksi pinnaa illan isäntäänsä, kärkijengiä Halmstadia vähemmän. Kaksikon väliin mahtuvat vielä jotenkuten Brage ja Skövde.

Utsikten pelasi viime viikonvaihteessa jo kuudennen peräkkäisen pelin, missä se poimi plakkariinsa vähintään yhden pisteen (3-3-0). Tällä kertaa Utsikten joutui tyytymään Superettanin seitsikkoa Österiä vastaan 1-1 kotitasuriin Bravida Arenalla, Göteborgissa.

Ottelun molemmat osumat tehtiin ensimmäisen puolituntisen kuluessa. Ensin John Stenberg vei vieraat vartin pelin jälkeen 1-0 johtoon. Albin Skoglund kuittasi osuman tasoittaen loppunumerot 1-1:een vajaan puolituntisen kohdalla. Isännistä Karl Bohmilla oli vielä ratkaisin avaimet käsissään 37.minuutilla, mutta Bohm ei saanut pilkusta palloa sisään!

Utsiktenin maalitilastossa Bohm jatkaa kaikesta huolimatta kärkipaikalla viidellä osumallaan. Skoglund on tulittanut Nsima Peterin kanssa kolme maalia.
Superettanin top4-joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tilastotasurin käryä


Tämä on kaksikon ensimmäinen kohtaaminen, sillä joukkueet eivät ole aiemmin pelanneet samalla sarjatasolla. Halmstad putosi viime kauden päätteeksi Allsvenskanista karsintojen kautta Helsingborgin toimesta. Utsikten puolestaan meni ja voitti Division 1 Södran eli eteläisen ykkösdivarin ja nousi sieltä suoraan Superettaniin.

Halmstad on vasta viidenneksi kovin kotijoukkue Superettanissa voitettuaan kuudesta kotipelistään neljä ja häviten kaksi muuta mittelöä. Utsikten on ollut tällä kaudella Superettanin neljänneksi kovin vierailija voitettuaan kuudesta reissupelistä neljä ja häviten kaksi muuta peliä. Tasuria ei näy kummallakaan vielä tilastoissa noilta osin. Tämän illan jälkeen näkyy, sillä tästä pelistä tulee tilastotasuri!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tasapeli @4.14

Huti
22Bet - Lue arvostelu

4.14

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

4.00

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

3.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä