Norjan Eliteserien: Ham-Kam - Bodo/Glimt

Norjan Eliteserien | Ham-Kam - Bodo/Glimt | 19.00 | 16.7.2022
Kohde sulkeutuu: 16.07.2022 19:00
Norjan Eliteserienin keskikastissa majaileva Ham-Kam saa vieraakseen keskellä eurokiireitä olevan Bod/Glimtin. Uskomme isäntien pystyvän aiheuttamaan vieraille päänvaivaa, sillä eurokiireet vaikuttavat Bodo/Glimtin tekemiseen varmasti!Ham-Kam saanut pelinsä toimimaan!


Kotijoukkue Ham-Kam tulee otteluun sarjan kymmenenneltä sijalta, 13 ottelua on tuottanut joukkueelle 17 pistettä. Valoa isäntien tilanteeseen antaa se fakta, että joukkue tulee otteluun peräti neljän ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Näistä kauden aikana kerätystä 17 pisteestä kahdeksan on tullut tämän putken aikana, joten isännät tulevat otteluun loistavassa vireessä.

Edellisellä sarjakierroksella Ham-Kam tasasi pisteet Haugesundin vieraana numeroin 1-1, ottelu oli äärimmäisen tasainen, eikä tasapeli ollut tuloksena vääryys. Haugesund siirtyi avausjakson puolivälissä johtoon, mutta Ham-Kam tuli vielä avausjakson lisäajalla tasoihin puolustaja Kristian Eriksenin maalilla. Eriksen on nyt kolmeen edelliseen otteluun tehnyt kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön, joten puolustajan vire on tulikuuma kun tähän otteluun saavutaan.

Bodo/Glimt keskellä eurokiireitä!


Eliteserienissä Bodo/Glimt on neljäntenä, piste-eroa johtavaan Moldeen on kahdeksan pistettä, mutta vieraat ovat pelanneet ottelun sarjakärkeä vähemmän. Edellisestä viidestä sarjamatsistaan Bodo/Glimt on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi, joten vire otteluun tultaessa voisi olla parempikin. Edellisellä sarjakierroksella Bodo/Glimt kaatoi kotonaan Sarpsborgin selvästi numeroin 4-1.

Vieraat ovat keskellä otteluruuhkaa, joukkue pelasi tällä viikolla vieraspelin Mestarien Liigan karsinnoissa Klaksvikiä vastaan jonka joukkue hävisi numeroin 3-1. Bodo/Glimt meni otteluparista kuitenkin jatkoon yhteismaalein 4-3 ja jatkaa näin seuraavalle karsintakierrokselle jonka avausosa pelataan jo tulevalla viikolla. Bodo/Glimtin jatkopaikan otteluparista ratkaisi nigerialaishyökkääjä Victor Boniface joka iski toisen jakson alussa pallon rankkarista sisään ja katkaisi siivet Klaksvikin pieniltäkin jatkohaaveilta.
Isännät aiheuttavat hankaluuksia Bodo/Glimtille!


Kuten sanottua, Ham-Kam tulee matsiin siis neljän ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa ja saa oivan mahdollisuuden tässä ottelussa jatkaa putkeaan. Bodo/Glimt on keskellä otteluruuhkaa ja kierrätystä kokoonpanossa nähdään varmasti, joukkue haluaa varmasti selviytyä eurokentillä mahdollisimman pitkälle ja joutuu varmastikkin uhraamaan sarjamatseissa pisteitä kokoonpanon kierrätyksen vuoksi. Tähän kun lisätään se fakta, että Ham-Kam on kotikentällään hävinnyt kauden aikana vain kertaalleen, niin tuplamerkistä 1X tarjoiltava kahden kerroin kelpaa lapullemme paremmin kuin hyvin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: 1X @2.06

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.06

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys