Superpesis: Hamina - Alajärvi | Häntäpään ottelussa kovat panokset

Julkaistu: 25.07.2018 11:50


Superpesis: Hamina - Alajärvi | Häntäpään ottelussa kovat panokset
Superpesis | Hamina - Alajärvi | 18:00
Royal Panda Royal Panda
Miesten Superpesiksen keskiviikon ainoassa kamppailussa Haminan Palloilijat saa vieraakseen Alajärven Ankkurit. Häntäpään kamppailussa on isot panokset, sillä Hamina on päässyt jo kuusi pistettä Ankkureita karkuun. Molempien joukkueiden peli on ollut viime kierrokset sekaisin, joten tässä kamppailussa halutaan varmasti palata voittojen tielle.

Ankkurit pelasi eilen Imatralla ja hävisi jo yhdeksännen ottelunsa putkeen, kun IPV vei voiton lukemin 2-0 (5-1, 1-0). Tuomo Lönnmark lähti juuri ennen siirtorajan umpeutumista Vimpelin Vetoon, mutta muuten Ankkureiden kokoonpanotilanne on hyvä.

Myös neljän ottelun tappioputkessa kulkeva Hamina pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla, sillä loukkaantumishuolia ei ole. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Alajärvellä, jolloin Hamina oli parempi lukemin 1-2 (7-4, 2-3, 0-1).

Tasoero joukkueiden välillä on hyvin pieni, mutta Hamina on kotiedun myötä ottelun marginaalinen suosikki.

Hellesäällä ja Haminan avaralla kentällä juoksuodotusarvo on todella korkealla. Runsasjuoksuisuus sekä ailahtelevien joukkueiden luonne nostavat tasapelin riskin todella korkealle. Hamina on kertoimien puolesta selkeähkösti yliarvostettu, joten Alajärven kertoimista löytyy kokeilun arvoisia ideoita.

Osuvin pelivalinta on tuplamahdollisuus x2, missä siis sekä Alajärven voitto että tasapeli tuovat osuman. Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa tähän kertoimen 1,62, mikä kelpaa peleihin. Rohkeamman vedon etsijät voivat kokeilla tasapeliä kertoimella 2,60.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @1.62

Mr Green - Lue arvostelu

1.62

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.62

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan