Bundesliiga: Hannover - Leipzig

Julkaistu: 31.01.2019 12:24


Bundesliiga: Hannover - Leipzig
Bundesliiga | Hannover - Leipzig | 21:30
Kotijoukkue Hannover on Bundesliigassa toiseksi viimeinen. Viime ottelussaan se otti kärkijoukkue Dortmundilta pataan 1-5. Viimeksi Hannover on voittanut Bundesliiga-ottelun marraskuun alussa, jolloin se onnistui yllättämään Wolfsburgin kotonaan 2-1. Hannover on siis umpisurkea joukkue, joka mitä ilmeisimmin pelaa ensi kaudella kakkosliigassa.
Dortmund -tappion jälkeen Hannover antoi potkut päävalmentaja Andre Breitenreiterille. Uusi mies on entinen Saksan maajoukkueen pelaaja Thomas Doll.

Hannoverin suurin ongelma on maalinteko. Viimeisissä viidessä Bundesliigan ottelussa se on tehnyt vain kaksi maalia. Viimeisissä kymmenessä se on osunut seitsemän kertaa.
Hannover on Bundesliigan huonoin kotijoukkue. Yhdeksässä kotiottelussa saldo on 2-1-6, maaliero 7-15.
RB Leipzig on sarjanelonen. Se nousi nopeasti alasarjoista Bundesliigan kärkeen, mutta aivan huipulle vauhti ei piisannut. Red Bullin rahoittama nopea nousu teki Leipzigin joukkueesta ehkäpä Bundesliigan vihatuimman ryhmän.

Leipzig voitti viime ottelussaan vieraskentällä Dusseldorfin puhtaasti 4-0. Ottelu meni treenimatsin puolelle. Leipzig paukutteli kolme maalia ensimmäisen vartin aikana, ja homma oli siinä. Tätä ennen se oli hävinnyt kotonaan Dortmundille 0-1.
Leipzigin tanskalainen kärkimies Poulssen on hyvässä iskussa. Dusseldorfia vastaankin hän teki kaksi maalia, ja oli jatkuvasti mukana pelissä.

Vetomarkkina ei usko, että valmentajanvaihdos toisi mitään parannusta Hannoverin peliin. Ottelun kertoimet ovat suurin piirtein 5.40 – 4.50 – 1.50. Alle 2.5 maalia saa lähes 2.50 -tason kertoimia. Siihen voisi lantin laittaa. Kotijoukkueelle maalinteko on hankalaa. Jos jättää Leipzigin viime ottelun pois laskuista, niin se on tehnyt viimeisissä viidessä Bundesliigan vierasottelussa yli kaksi maalia vain kerran.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.40

888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.35

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.35

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.30

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan