Bundesliiga: Hannover - Wolfsburg

Julkaistu: 09.11.2018 11:51


Bundesliiga: Hannover - Wolfsburg
Bundesliiga | Hannover - Wolfsburg | 21:30
Hannover on Bundesliigassa nyt karsijan paikalla. Se on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Viime kierroksella Hannover hävisi Schalkelle 1-3, vaikka se voitti laukaukset 20-16. Wolfsburg on sarjassa sijalla 11, sillä on kasassa kuusi pistettä enemmän kuin Hannoverilla.

Wolfsburg hävisi myös viime kierroksella, kun sarjakärki Dortmund voitti sen kotikentällä 1-0. Wolfsburg pelasi tasaväkisesti Dortmundia vastaan, se sai kuteja enemmän maalia kohti, mutta yksikään ei mennyt verkkoon asti.

Kumpikin illan joukkueista on voittanut viimeisistä viidestä yhden ja pelannut yhden tasan. Wolfsburgin otteluohjelma on viime kierroksilla kuitenkin ollut paljon kovempi kuin Hannoverilla. Se on Dortmundin lisäksi kohdannut Bayern Munchenin, sarjakakkosen Borussia Monchengladbachin ja sarjakuutosen Werder Bremenin.

Kotijoukkueella on hieman enemmän väkeä sairastuvalla, poissa ovat ainakin keskikentän Schwegler ja Marina sekä kärjen Fullkrug ja Asano. Wolfsburgilla saattaa olla koko ryhmä pelikunnossa, muutaman kohdalla tilanne on vielä auki.

Wolfsburg on voittanut neljästä vierasottelustaan kaksi. Hannover osaa hyökätä, mutta puolustaminen on sitten heikompaa. Hannover on päästänyt kuusi maalia Wolfsburgia enemmän.

Wolfsburg on astetta parempi ryhmä kuin Hannover. Sen tiukempi viime kierrosten otteluohjelma on näkynyt tuloksissa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Wolfsburg Ah +0 @1.81

Bethard - Lue arvostelu

1.81

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.79

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan