F-Liiga: Happee - Indians

F-Liiga | Happee - Indians | 18:30 | 6.11.2021
Kohde sulkeutuu: 06.11.2021 18:30
Happee kohtaa Indiansin lauantain F-liigan ottelussa Jyväskylän Monnarilla. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kelpo alkukauden ja keränneet pisteitä suhteessa samaan tahtiin. Tätä menoa keskinäisillä otteluilla voi olla suurikin merkitys sen kannalta kumpi sijoittuu runkosarjassa korkeammalle.

Viime kaudella molemmat voittivat vieraskentillä. Happee ei silloin kauden avauksessa ollut parhaimmillaan, mutta oli selvästi joukkueista etevämpi kevään puolella. Myös nyt meno on ollut hyvää, kun Happee on kerännyt pisteitä yhtä vaille kaikista 10 ottelusta.Indians pelannut tiukkoja otteluita


8 ottelusta 18 pistettä on varmasti saldo joka tyydyttää Indiansia. Näihin otteluihin mahtuu ainoastaan 2 tappiota, Nokian KrP:lle sekä Classicille. Indians hävisi nuo ottelut aikalailla samoin lukemin mitä tämän illan vastustaja Happee hävisi kyseisille joukkueille. Muita arvokkaita voittoja Indiansilta on tällä kaudella 3 pistettä TPS:sta, joka alkukaudesta oli melkoisen hukassa. Myös Pohjanmaan vieraspelikiertueelta tuli täydet kuusi pistettä matkaan, kun Indians voitti OLSin 3-8 ja SPV:n 4-6.

Indiansin maaliero on 48-35. Joukkue on tehnyt siis keskimäärin 6 osumaa per ottelu, mikä on enemmän kuin viime kaudella (5,65). Joukkueen tehokkain pistemies on Teppo Salo, joka on 8 otteluun tehnyt pisteet 6+6. Tehopisteet ovat joukkueen sisällä jakautuneet huomattavasti tasaisemmin kuin viime kaudella. Myös puolustuksen valopilkku Otto Lehkosuo on pelannut hyvää kautta iskien jo 7 maalia. Lehkosuo tuli valituksi myös MM-kisaryhmään varamiehenä.

Indiansin ottelut ovat tällä kaudella olleet melko tiukkoja ja moni on päättynytkin vain maalin tai kahden erolla. Ainoastaan Karhuja vastaan Indians järjesti kunnon näytöksen lukemiin 4-11 päättyneessä ottelussa.

Mikko Kirvesniemi (80,00%) ja Juuso Jokisalo (67,24%) ovat jakaneet maalilla torjuntavastuun tasaisesti molempien torjuessa neljässä ottelussa. Jokisalo on merkitty tämän ottelun aloittavaksi maalivahdiksi. Hänen päästettyjen maalien keskiarvo on 4,89 tältä kaudelta.


Happee seitsemän ottelun voittoputkessa


Happee on ollut alkukaudesta vakuuttava. Seitsemän ottelun voittoputki nosti jyväskyläläisryhmän jopa hetkeksi F-liigan kärkeen, ennen kuin Classic nappasi paikan takaisin itselleen.

Happee on pelannut hyvää salibandyä ja pyrkinyt hallitsemaan pallolla enemmän kuin viime kausina. Tämä on juuri se pelityyli mitä myös Indians pelaa, joten tänään voidaan nähdä suhteellisen vähämaalinen ottelu. Happeen pelityylin ansiosta Oilersia ja OLSia vastaan nähtiin 3-3 tasapelit, joissa molemmissa Happee oli parempi rangaistuslaukausten jälkeen. Myös SPV:ä vastaan nähtiin tiukka vääntö, jonka Happee voitti 5-4.

Indiansista Happeeseen tälle kaudelle siirtynyt Niko Laiti on ollut oiva piristysruiske Happeen kakkoskenttään, ja hän on pelannut loistavaa kautta EräViikingeistä tulleen Markus Salmen kanssa. Laiti nakutti ensimmäisiin peleihin paljon maaleja, mutta sitemmin tahti on hieman hiipunut ja syöttöpisteitä on tullut enemmän. Mies on tehnyt 10 otteluun tehot 5+5=10, ja pääsee nyt näyttämään taitonsa vanhaa joukkuettansa vastaan.

Happeelle lisää energiaa on tullut myös Peter Kotilaisen paluu. Hienoa nähdä että Peter on toipunut nilkkaloukista, joka on näkynyt positiivisesti myös tulostaululla. Neljässä ottelussa on syntynyt tehot 1+6 ja etenkin peli Jami Mannisen (15+6) ja Roni Laasosen (7+4) kanssa on kulkenut.

Markus Laakso on pelannut Happeen maalilla loistavasti ja on tällä hetkellä F-liigan torjuntapörssin kärjessä prosentilla 80,87% mikäli mukaan lasketaan vain yli 3 ottelua torjuneet maalivahdit.Happeella parempi hyökkäysmateriaali


Indiansin tehot rajoittuivat viime kaudella rajusti ykköskentän onnistujiin. Valtteri Kainulainen (4+5) ja Aaro Astala (2+7) tekivät silloin reilun osan joukkueen tehopisteistä, mutta tällä kaudella duo ei ole onnistunut operoimaan yhtä tehokkaasti.

Happeen hyökkäysmateriaali on paljon laajempi ja sen lisäksi myös kolmoskenttä on pelannut erittäin laadukkaita vaihtoja viime otteluista. Laakson aloittaessa maalilla myös maalivahtietu kallistuu Happeen suuntaan, joten napataan tästä kohteesta lapulle Happeen suora voitto.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

1X2: Happee @1.86

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.86

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.8

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.8

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan