Salibandyliiga: Happee - Indians

Julkaistu: 06.02.2019 11:19


Salibandyliiga: Happee - Indians
Salibandyliiga | Happee - Indians | 18:30
Happee osoitti viime lauantaina olevansa jälleen tukevasti raiteilla pienen hapuilun jälkeen. Vaikka Nokian KrP laittoi tiskiin yhden kauden parhaista peliesityksistään, niin Happee vei siitäkin huolimatta voiton selkeästi, numeroin 7-4. Toki selvä voitto tuli myös edellisestä kotipelistä, kun Koovee kaatui Hirviteatterissa lukemin 12-3, mutta tuosta ottelusta oli vaikeaa vetää johtopäätöksiä, sillä tasoero joukkueiden välillä oli niin suuri.

Indiansin edellisestä ottelusta on jo lähes pari viikkoa aikaa. Kesken maajoukkuetauon pelatussa Espoon Derbyssä Oilers oli parempi lukemin 8-5. Indians on onnistunut hyvällä prosentilla kukistamaan ennakkoon heikommat joukkueet, mutta vieraissa joukkue on järjestäen hävinnyt jokaiselle keskikastin yläpuolella olevalle joukkueelle.

Kapealla rosterilla pelaavalle Indiansille pidempi tauko on todennäköisesti tehnyt vain hyvää, mutta ei Happeekaan väsyneenä peliin joudu lähtemään. Kotijoukkue on sarjassa viidentenä, yhden ottelun vähemmän pelanneena kaksi pistettä kotiedussa kiinni olevaa Oilersia perässä, joten panosta Happeella riittää. Happee tulee otteluun kovalla höyryllä ja pitää ohjat käsissään loppuun asti. 1. erän ja koko ottelun voitto tarjoaa kovan kertoimen!

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

1. Erä/Lopputulos: Happee/Happee @2.17

LeoVegas - Lue arvostelu

2.17

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan