Salibandyliiga: Happee - Oilers

Julkaistu: 13.03.2019 09:40


Salibandyliiga: Happee - Oilers
Salibandyliiga | Happee - Oilers | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Oilers johtaa puolivälieräsarjaa Happeeta vastaan jo 2-0 ja kieltämättä täysin ansaitusti, sillä se on ollut molemmissa otteluissa parempi joukkue. Happeen peli on ollut takalukossa, mutta eiköhän tason nostoon ole varaa. Ensimmäinen askel flow-tilan hakemisessa on olla lähtemättä mukaan Oilersin passiiviseen hyökkäyspelaamiseen. Maanantain peli oli katsojan silmin todella tylsää seurattavaa, kun molemmat joukkueet syöttelivät pakkipakkia minuutin verran ennen pyrkimystä hyökkäykseen. Varsinkin Happeen puolella tuo pakkipakkihinkkaaminen ei tuottanut minkäänlaisia maalipaikkoja, vaan Oilersilla oli helppo työ katkoa pystysuuntaan lähteneet syötöt.

Happeen tarvitsee palata aktiiviseen pelityyliin, jotta maalipaikkoja syntyy. Samalla pelinvirtaus saadaan joukkueelle sopivammaksi ja aukkoja Oilersin puolustuksesta alkaa löytymään väkisinkin. Maanantaina Happeen puolustuspeli oli riittävän hyvää, mutta nyt tarvitaan vauhtia ylöspäin mentäessä. Peter Kotilaisen yksinäiset yritelmät ovat tuhoon tuomittuja, mutta mikäli tuet ovat lähellä niin joukkue saa pallohallintaa itselleen.

Todennäköisesti edellä mainittuja asioita on käyty Happeen pukuhuoneessa läpi, sillä runkosarjassakaan ei nähty niin passiivista Happeeta kuin maanantaisessa puolivälierässä. Kotijoukkueen on aivan turha pelätä enää virheitä, vaan nyt täytyy jo ottaa riskiä ja avata peliä. Uskon Happeen nostavan tasoaan selkeästi ja ottavan sarjan avausvoittonsa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Happee @2.05

Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan