Salibandyliiga: Happee - Oilers

Julkaistu: 27.10.2018 09:05


Salibandyliiga: Happee - Oilers
Salibandyliiga | Happee - Oilers | 18:30

Classicin ja Nokian KrP:n kohtaamisen lisäksi lauantai tarjoaa toisenkin huippukamppailun, kun Happee isännöi Oilersia. Iiskolalla ja Kainulaisella vahvistunut Oilers ei ole vielä aivan päässyt siihen lentoon, mitä joukkueelta odotettiin, mutta ennen maajoukkuetaukoa se rökitti Karhut vieraissa lukemin 8-2. Toisaalta, ei ole helppoa ollut Happeellakaan. Edellisestä ottelustaan se punnersi vaivoin Kooveesta ja SPV:ltä tuli kotikentällä tukkaan.

Yleensä Happeen ja Oilersin väliset ottelut ovat olleet melko vähämaalisia, mutta tästä ottelusta odotan jotain muuta. Kummankin joukkueen hyökkäyksestä löytyy maalinteon taitavia pelaajia roppakaupalla, eikä tiivis puolustuspelaaminen välttämättä ole tällä hetkellä kummankaan joukkueen vahvuus. Happee on neljään viimeiseen otteluun päästänyt 24 maalia ja jos Karhut-peli unohdetaan, niin Oilersin verkkoon on neljässä viimeisessä pelissä isketty 27 osumaa.

Lisävihjeestä mainittakoon sen verran, että Happee on ollut terävä joukkue ottelujen avauserissä. Kauden seitsemässä ottelussa se on johtanut ottelua avauaserän jälkeen viisi kertaa ja kerran ottelu on ollut tasan. Vain sarja-avauksessa Classic oli niukassa johtoasemassa ensimmäisen erän jälkeen. Happeelle tarjottu kerroin avauserän voitosta kelpaa myös peleille.

Pelivalintamme:

Yli 11.5 maalia @1.93

Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan