F-Liiga: Happee - SPV Seinäjoki

F-Liiga: Happee - SPV Seinäjoki
F-Liiga | Happee - SPV Seinäjoki | 18:30 | 30.9.2021
Kohde sulkeutuu: 30.09.2021 18:30
F-liigassa pelataan torstaina väli-Suomen vääntö, jossa SPV Seinäjoki saapuu Happeen vieraaksi Hirviteatteriin Jyväskylän monitoimitalolle. Joukkueet eivät viime vuosien aikana ole pelanneet pelkästään tiukkoja kamppailuja, vaan myös erittäin maalirikkaita otteluita. Paukkuuko overit myös torstain ottelussa?Hirvet sulivat näätiä vastaan


Nokian KrP ja Happee pelasivat tiistaina tiukan kamppailun Raholassa. Molemmilta joukkueilta puolustus hieman unohtui, ja Tampereella mätettiin yhteensä 15 kaappia.

Maalihanat aukesivat ottelussa heti muutaman minuutin pelin jälkeen, kun kotijoukkueen Joni Henttonen siirsi KrP:n johtoon Joona Rantalan lyönnin päätteeksi. Happee ei kuitenkaan kauaa aikaillut, vaan muutamaa minuuttia myöhemmin Kaapo Siekkinen pääsi sivaltamaan vieraat tasoihin lähietäisyydeltä. Namupassin Siekkiselle tarjoili Jami Manninen, jonka ketsuppipullo aukesi tältä kaudelta toden teolla miehen mätettyä 2+1 tehopisteet.

KrP meni 10 minuutin pelin jälkeen takaisin johtoon Mikko Laakson 2-1 osumalla, mutta Happee otti ohjat ja siirtyi erätauolle vierasjohdossa 2-4. Maalinteossa onnistuivat muun muassa ensimmäisen osuman hirvipaidassa iskenyt Erik Storgårds sekä pukukoppimaalilla kauden ensimmäisen maalin tehnyt Juuso Heikkinen. Kokonaisuudessaan rikkonainen erä, jossa molempien puolustukset avasivat hyviä hyökkäyspaikkoja.

Toinen erä oli hieman rauhallisempi kolmen maalin turvin. Niko Laiti vei Happeen kauden viidennellä osumalla kolmen maalin karkumatkalle. KrP:n Valtteri Viitakoski onnistui kaventamaan lukemia hetkeksi, mutta Manninen vei Happeen takaisin kolmen maalin johtoon komealla ylivoimaosumalla.

Kolmannen erän alussa Happeelle tuomittiin rangaistuslaukaus, josta Markus Salmi kisutteli vieraat jo 3-7 johtoon. Vahvasti näytti, että kolme pistettä matkaa Jyväskylään.

Tapahtui kuitenkin syksyn ensimmäinen sulaminen, kun Nokian KrP hivuttautui maali maalilta lähemmäs. Ensin Morics Kruminsin sekä Mikko Laakson toisella osumalla, ja lopulta viimeisen viiden minuutin aikana Nico Jonaesonin kahdella osumalla. Jonaeson oli todella pitkään paikattavana kaukalon ulkopuolella, mutta oli KrP:lle erityisen hyvä juttu että hän pääsi takaisin pelaamaan.

Jatkoajalla sankariksi nousi kukas muukaan kuin Joona Rantala, joka sai aivan liikaa tilaa vihaiselle kanttilaukaukselle joka väistämättä painui ohi Markus Laakson.


Laukaukset ottelussa kirjattiin melkolailla tasan. Vierasjoukkue tulitti kohti KrP-maalia 27 kertaa, ja KrP sai aikaan 26 laukausta.

Happee löysi KrP-puolustuksen keskeltä tilaa ja pääsi toimittamaan palloa maalia kohti laadukkaista paikoista. Nyt vain viimeistely oli piirun verran kovempaa kuin lauantain ottelussa Karhuja vastaan.SPV avasi kautensa kahdella voitolla


SPV Seinäjoki avasi kautensa kahdella voitolla. Vastustajat olivat helpommasta päästä. Tosin, viime kaudella Lasbia vastaan SPV pelasi kaikkia muita kuin helppoja otteluita. Tällä kertaa kuitenkin SPV kairasi 7-4 voiton Lasbia vastaan, jonka kokoonpano oli hieman heikentynyt tälle kaudelle. Laukaukset ottelussa kirjattiin SPV:n nimiin 22-20.

Seuraava ottelu oli perjantaina pelattu Pohjanmaan Derby, jossa SPV kohtasi Nurmon Jymyn vieraissa. Derbystä oli odotettavissa maalijuhlaa, sillä olivathan molemmat joukkueet onnistuneet kauden avauspeleissään hienosti maalinteossa, ja derby-kohtaamisiin on aina pieni ekstralataus.

SPV iski ottelun avausmaalin Juuso Keskisen toimesta vain muutaman minuutin pelin jälkeen, mutta Jymy huudatti kotiyleisöä kaksi seuraavaa kertaa. Ensimmäiseen neljään minuuttiin nähtiin kolme osumaa. Erätauolle poistuttiin kuitenkin Peliveljien 3-2 johdossa Sami Kosken sekä Eero Karjanlahden onnistuttua maalinteossa. Jymy meni ottelussa vielä kaksi kertaa johtoon toisessa erässä, mutta SPV tuli väkisin ohi. Henri Myllymäki taikoi SPV:n tasoihin alivoimamaalilla ja Keskinen vei illan toisellaan SPV:n erätauolle johtolukemissa. Maali syntyi 6 sekuntia ennen erän loppua.

Kolmannessa erässä SPV meni lopulta menojaan. Karjanlahti naulasi Peliveljet kahden maalin johtoon ja sen jälkeen pelattiin kissa-hiiri -leikkiä loppupeli. Jukka-Pekka Pelto-Arvo täydensi tehoiltansa (3+2) viimeisen erän kahdella maalilla ja Karjanlahti niittasi hattutempun täyteen tyhjään maaliin. SPV voitti ottelun maalein 7-10.

SPV tulitti kohti Jymyn maalia jopa 37 kertaa. Jymykin sai aikaan 21 laukausta, ja oli maalimääriin nähden siinä mielessä tehokas. Pieni silaus viimeistelystä kuitenkin uupui.Maalikarkeloille maltillinen totals-raja


SPV:n ja Happeen välisissä kohtaamisissa on totuttu näkemään paljon maaleja. Peli virtailee usein päästä päähän ja vastahyökkäyksen vastahyökkäyksiä nähdään useampaan otteeseen saman ottelun aikana.

Viime kaudella joukkueet pelasivat kaksi tiukkaa matsia. Seinäjoella Happee kairasi vajaamiehisenä 5-4 voiton varsinaisen peliajan jälkeen. Jyväskylässä Happee oli parempi maalein 6-5. Molemmat kohtaamiset menivät maalien osalta viime kaudella alle keskiarvon.

Sekä Happee että SPV ovat kauden alusta alkaen olleet erittäin pirteitä joukkueita hyökkäyspäässä. Molemmilta löytyy osaamista ja maalintekotaitoa laajalla skaalalla. Bookkerit ovat asettaneet totals-rajaksi vain 11,5 maalia, joka ehdottomasti näille joukkueille on aivan liian vähän. Ei olisi mikään yllätys, mikäli Monnarilla paukkuisi torstain kunniaksi vähintään 12 maalia.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Yli 11,5 maalia @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan