Nelinpelin 1. kierros: Harri Heliövaara/Henri Kontinen - Dominic Inglot/Austin Krajicek

Nelinpelin 1. kierros: Harri Heliövaara/Henri Kontinen - Dominic Inglot/Austin Krajicek
Nelinpelin 1. kierros | Harri Heliövaara/Henri Kontinen - Dominic Inglot/Austin Krajicek | 2.9.2021 | 18:00
Kohde sulkeutuu: 02.09.2021 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Yhdysvaltain avointen tennisottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Tennis Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

US Openin alkuviikko tarjoaa melkoisen harvinaista suomalaista tennisherkkua. Kentillä nähdään - ellei sade sitä estä - peräti kolme sinivalkoista pelaajaa. Heistä Harri Heliövaara & Henri Kontinen ovat ensimmäinen suomalainen nelinpelipari Grand Slam -turnauksessa yli seitsemään vuoteen.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu brittiläisyhdysvaltalainen pari Dominic Inglot-Austin Krajicek. Neutraalin seuraajan kannalta asetelma on herkullisen tasainen.

Kontisen ranking on ollut jo pitkään laskemaan päin, mutta vastaavasti Heliövaara on ollut nousussa. Vastustajat eivät tässä tapauksessa ole mitään ylikylän pelaajia - Suomi-pojat menevät jatkoon.Heliövaara ja Kontinen pelaavat yhdessä erittäin pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa koskaan Grand Slameissa tai ylipäänsä ATP-kiertueella. He ehtivät hioa yhteisiä kuvioita Suomessa parin viikon ajan ennen viime torstain lentoa New Yorkiin.Pelaajat täydentävät hyvin toisiaan. Kontisen vahvuuksina ovat ainakin olleet syöttö ja verkkopelaaminen, Heliövaara on stabiili ja varsin kokonaisvaltainen nelinpelaaja, jolla syöttö ei toki ole mikään maaginen.

Saldo on jopa kohtuuttoman ruma


Tosiasia on toisaalta se, että Kontiselle tämä kausi on ollut tappiollinen. ATP-otteluvoittoja on yhdeksän, tappioita 12. Valtaosan turnauksista hän on pelannut Edouard Roger-Vasselinin kanssa, mutta ranskalaisen loukkaantuminen on erottanut tämän parin tilapäisesti.

Toisaalta saldo näyttää hieman kohtuuttoman rumaltakin. Onhan merkittävä osa tappioista tullut pienin eroin päättyneiden super-tie-breakien jälkeen. Grand Slam -turnauksissa paremmuus ratkotaan normaalipituisessa kolmannessa erässä.

Hyvä esimerkki pienistä marginaaleista oli Ranskan avoimissa. Siellä avauskierroksen kaikki kolme erää menivät tie-breakiin, joista Kontinen ja Roger-Vasselin hävisivät kaksi.

Heliövaara on puolestaan pelannut enimmäkseen Lloyd Glasspoolin kanssa ja onnistunut nostamaan itsensä ennätykselliselle ranking-sijalle 76. Tämä mahdollisti ylipäätään pääsyn myös tähän Grand Slamiin - Wimbledoniin hän pääsi tavallaan Glasspoolin siivellä.

Tuolloin pelit kulkivatkin hyvin, kunnes Glasspoolin loukkantumisen takia pari joutui luovuttamaan kolmannen kierroksen ottelunsa. Viimeisimmästä Heliövaaran ja Matt Reidin pelaamasta, 1-6, 2-6-tappiosta Challenger-ottelusta ei pahemmin kannata johtopäätöksiä vetää. Moni asia kun meni pieleen, kuten se että pallo osui kovalla vauhdilla Heliövaaraa kylkeen ottelun alkuvaiheissa.

Inglot on Heliövaaralle tuttu


Heliövaara kertoo blogissaan harjoitelleensa tänä vuonna varsin paljon Inglotin kanssa. Hän kuvailee brittiä vahvasti syöttöpainotteiseksi pelaajaksi, jolla vastaavasti palautukset ailahtelevat. Krajicek on puolestaan ominaisuuksiltaan tasaisempi pelaaja. Hän sijoittui olympialaissa neljänneksi Franko Skugorin kanssa, eli pari voitti kolme ja hävisi kaksi ottelua.

Lisäksi Krajicek eteni Cincinnatin Masters-välierään Steve Johnsonin kanssa. Hänen parinaan on ollut enimmäkseen Skugor eli hieman Inglotia parempi pelaaja.Inglot on ollut pelaamatta kesäkuun lopun Wimbledonista lähtien, eli hänen vireensä on arvoitus. Kaikkinensa hän on ollut ATP-urallaan hieman yli puolet otteluistaan voittava pelaaja.


Marginaalit ovat hyvin pienet, ja siinä tilanteessa 2,20 kelpaa pelattavaksi kertoimeksi Heliövaaralle ja Kontiselle. He ovat valmistautuneet US Openin kisapaikalla pitkään, ja sikälikin kaiken pitäisi olla kunnossa.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Heliövaaran ja Kontisen otteluvoitto @2.2

Casumo - Lue arvostelu

2.2

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.2

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.1

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.04

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä