Eurooppa-liigan karsinnat: Haugesund - PSV

Julkaistu: 08.08.2019 11:46


Eurooppa-liigan karsinnat: Haugesund - PSV
Eurooppa-liigan karsinnat | Haugesund - PSV | 20:00
Hollannin PSV putosi Mestaeiden liigasta Baselia vastaan, ja nyt joukkue karsii paikasta Eurooppa-liigaa pikkuista norjalaista Haugesundia vastaan. PSV ei selvästikään ollut valmis Baselin kohtaamiseen. Kotiottelu kaksiosaisessa otteluparissa oli PSV:n kauden ensimmäinen virallinen ottelu, ja puolustus petti. PSV voitti ottelun 3-2, mutta kaksi päästettyä olivat lopulta liikaa. Baselin kentällä PSV sitten hävisi 1-2, ja joutui ulos vierasmaalisäännöllä.

Haugesund on pelannut Eurooppa-liigan karsintoja jo kaksi kierrosta. Ensin se pudotti Cliftonvillen ja viimeksi Sturm Grazin yhteismaalein 3-2. Norjan kausi pelataan kesällä, eli tässä on nyt sitten se klassinen tilanne, jossa toisella on pelituntumaa ja toisella välttämättä ei niinkään. Hollannin sarja on toki jo alkanut, eli PSV on nyt varmasti valmiimpi kuin Baselia vastaan.
PSV pelasi kotimaan liiga-avauksessa vieraissa Twenteä vastaan ja tulos oli 1-1. Haugesund pelasi saman tuloksen viime ottelussaan Stabaekin vieraana.

Ottelutiedoissa on Haugesundille merkittynä poissaolijoiksi Horneland, Karamoko sekä Stolas. PSV:n puolelta Lammers, Thomas, Unnertall ja Van Osch ovat kyseenalaisia.

Kertoimet matsiin ovat suurin piirtein 6.50 – 4.50 – 1.44, ja PSV:n kerroin on vielä tukevassa laskussa. Yleensä laskeviin kertoimiin ei ole syytä pelata, mutta tätä liikettä on hankala ymmärtää. Haugesundin ilmoitetut poissaolot eivät merkitse mitään, Horneland on juniori ja kaksi muuta ovat olleet sivussa jo pitkään.
Haugesund voitti edellisellä kierroksella Sturm Grazin kotonaan 2-0, eikä PSV nyt niin hirveästi ole itävaltalaisjoukkuetta edellä. Haugesund +1 asian handicap -kertoimella 2.15 kelpaa jo vetolapulle. PSV:n maalin voitolla panos palautetaan.

Pelivalintamme:

Haugesund +1 asian handicap @2.17

Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.17

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.09

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan