Esports - Counter Strike: Havu - pro100

Julkaistu: 10.02.2019 17:55


Esports - Counter Strike: Havu - pro100
Esports - Counter Strike | Havu - pro100 | 21:00
Loot.Bet season 1 sarjan pelissä kohtaavat tänään illasta suomalainen HAVU ja ukrainalainen pro100. Ottelu käydään Bo3 systeemillä, joka siis tarkoittaa että ensiksi kahden kartan voittanut joukkue vie sarjapisteet kotiinsa.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat vähintäänkin mielenkiintoista betsattavaa. Joukkueet eivät vielä koskaan ole toisiansa kohdanneet, ja molempien joukkueiden viime aikaiset pelitkin ovat olleet tuloksellisesti kehnoja. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuluvana vuonna paljon pelejä, mutta voittoja ei juuri kummallekkaan ole tullut.

Vedonlyöntifirmojen kertoimia selaillessa pro100 on asetettu ehdottomaksi pelin ennakkosuosikiksi, joka tässä kohtaa pistää asiantuntijoidemme silmään. Ukrainalaiset pelaavat tällä hetkellä maailman rankinginsijalla 42, joka on huomattavasti suomalaista Havua korkeampi heidän sijoituksensa ollessa 74.

Seurasimme kuitenkin tiiviisti viime viikon lauantain Helsingin assemply turnausta, jossa ratkaistiin mestaruutta suomalaisten joukkueiden kesken. Havu ylsi loppuotteluun asti kohdaten silloin meidän ylpeytemme Encen, ja tuo peli oli ajoittain erittäin tiukka. Ence oli Havun valitsemassa Dust2 mapissa, jopa hätää kärsimässä. Encen maailman ranking sijoitus on kuitenkin tällä hetkellä 12, joten huonoille ei Havu tuolloin hävinnyt.

Tuon ottelun nähneet todennäköisesti yhtyvät arvioon että reippasti yli 2 kertoimella on tänään syytä kokeilla HAVUn voittoa tästä pelistä.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

HAVU @2.30

Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.25

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.25

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan