Skotlanti League Cup: Hearts - Dundee Utd

Julkaistu: 12.07.2019 14:40


Skotlanti League Cup: Hearts - Dundee Utd
Skotlanti League Cup | Hearts - Dundee Utd | 21:45
Skotlannin League Cup on Skotlannin Valioliigan ja Liigacupin jälkeen tärkein kilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1946 lähtien. Kauden 2019-2020 League Cupin avaa ottelu Heartsin ja Dundee Unitedin välillä. Dundee United on voittanut kaksi kolmesta joukkueiden viimeisestä kohtaamisesta.

Heartsin viimeisin ottelu oli 2-1 tappio Celticille Skotlannin Cupin finaalissa ja joukkue on tällä hetkellä harjoitusotteluita lukuunottamatta pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi ottelua ilman voittoa, tilastolla viisi tappiota ja tasapeli, maalieron ollessa 5-11. Vaikka Skotlannin Valioliigassa loppukausi menikin tuloksellisesti heikosti, sijottui joukkue korkeimmalla sarjatasolla kuudenneksi ja on saanut pidettyä avainpelaajat joukkueessa myös tulevalla kaudella.

Dundee Utd lopetti kauden paljon paremmalla tavalla, vaikkakin pelasivat sarjaporrasta alemmalla tasolla. Dundee voitti kaikki kilpailut mukaan lukien 13:sta ottelustaan kahdesan, pelasi tasan kolmesti ja hävisi kaksi ottelua, maalierolla 17-6. Lisäksi joukkue on saanut riveihinsä 23- vuotiaan Championshipin viime kauden maalipörssin 24 maalilla voittaneen Lawrence Shanklandin, Ayr Unitedistä ​​ilmaisella siirrolla. Joukkue kuitenkin hävisi Skotlannin Valioliigan karsinnoissa St. Mirrenille rangaistuspotkukilpailun jälkeen yhteismaalein 2-1 (0-0) ja pelaa tulevallakin kaudella Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Heartsin suurin poissaolija on joukkueen menneen kauden paras maalintekijä, Englannin Valioliigastakin tuttu Steven Naismith, joka viimeisteli viime kaudella Heartsille 10 maalia 19 ottelussa. Muuten molemmat joukkueet pääsevät League Cupin otteluun ehjin kokoonpanoin. Panosta ottelussa on sen verran, että ottelun voittaja saanee tiukan kiinnityksen League Cupin seuraavaan vaiheeseen, sillä lohkon muut joukkueet ovat kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava East Fire ja neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavat Stenhousemuir sekä Cowdenbeath.

Joukkuedein viidestä keskinäisestä ottelusta Dundee United on voittanut kolme ja Hearts kaksi. Neljästi lopputulos on ollut yli 2,5 maalia ja neljästi molemmat joukkueet ovat tehneet maalin ottelussa. Hearts on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta Dundee Unitedin on vahvistettuaan hyökkäyspäätään entisestään, Skotlannin toiseksi korkeimman sarjatason eliittiä ja potenttiaalisin nousija suosikki. Skotlannissa pelataan "hurlumhei palloa", jossa puolustuspelaaminen jää taka-alalle ja maaleja nähdään runsaasti.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.80

Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.79

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.79

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.79

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan