Kiinan Superliiga: Hebei - Beijing Guoan

Julkaistu: 14.09.2020 13:48


Kiinan Superliiga: Hebei - Beijing Guoan
Kiinan Superliiga | Hebei - Beijing Guoan | 15.00
Eaglebet Eaglebet
Hebei ja Beijing Guoan vääntävät pisteistä Kiinan Superliigassa.

Hebein jatkohaaveille kova kolaus!


Hebei lähtee matsiin lohkon viidenneltä sijalta, piste-eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kaksi pistettä. Hebei on viidestä edellisestä ottelustaan kerännyt matkaansa kolme voittoa, edellisellä kierroksella kuitenkin joukkueen taisto jatkopaikasta koki ison kolauksen kun Hebei taipui Chongqing Lifan käsittelyssä numeroin 3-1. Hebein ainokaisesta matsissa vastasi brasilialaishyökkääjä Marcao, joka vei Hebein ottelun alussa 0-1 johtoon.

Hebein tehot brassien varassa!


Hebein ykköspyssy matsiin tultaessa on hyökkääjä Marcao, joka on maalipörssin seitsemännellä sijalla kuudella maalillaan. Joukkueen toiseksi tehokkain peluri on brasilialaishyökkääjä Ricardo Goulart kahdella maalillaan, joten joukkueen hyökkäyspelaaminen lepää vahvasti brasilialaisosaamisen varassa.


Beijing Guoan taistelee lohkovoitosta!


Beijing Guoan on matsiin lähdettäessä lohkossaan toisena, piste-eroa piikkipaikalla olevaan Shanghai SIPG:n on vain kaksi pistettä. Guoan on viidestä edellisestä kamppailustaan napannut matkaansa kahdeksan pistettä ja tulee tähän matsiin neljän matsin tappiottomassa putkessa. Edellisellä kierroksella Beijing Guoan kaatoi lohkojumbo Tianjin Tedan numeroin 2-0, joukkueen maaleista matsissa vastasivat kiinalaishyökkääjä Yuning Zhang, sekä brasilialaiskeskikenttä Renato Augusto.

Hyökkäyspeli ollut tehokasta!


Beijing Guoan tulee matsiin siis neljän kamppailun tappiottomassa putkessa, näissä neljässä matsissa maaliero on Guoanin hyväksi 11-6. Hyökkäyspelaaminen on siis ollut hyvällä mallillaan, suurin yksittäinen syy tähän on koko sarjan maalipörssiä johtava kärkimies Cedric Bakambu, joka on mättänyt kauden aikana peräti kahdeksan kaappia. Näissä neljässä edellisessä ottelussaan Bakambu on osunut maalipuiden väliin peräti kuudesti.

Peli-idea


Uskomme Beijing Guoanin olevan kamppailussa vahvoilla. Hebei on perinteisesti sopinut Beijing Guoanille vastustajaksi kuin nenä päähän, joukkue on viidestä edellisestä keskinäisestä kamppailusta voittanut neljä maalierolla 13-6. Uskomme lohkovoitosta taistelevan Guoanin näyttävän tässäkin kamppailussa Hebeille kaapin paikan ja aiheuttaakin Hebeille toisen tappion putkeen. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä Guoan oli parempi numeroin 3-1, uskomme samankaltaisten numeroiden olevan tämänkin ottelun jälkeen taululla ja nappaammekin pelikohteeksemme Beijing Guoanin vähintään kahden maalin voiton.

Pelivalintamme:

Beijing Guoan -1.5 @2.7

LeoVegas - Lue arvostelu

2.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.7

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

2.6

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.6

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.55

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.55

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys