KHL: Helsingin Jokerit - Admiral Vladivostok

Julkaistu: 06.09.2018 17:10


KHL: Helsingin Jokerit - Admiral Vladivostok
KHL | Helsingin Jokerit - Admiral Vladivostok | 18:30
Perjantaina pelataan Jokereiden kauden kolmas ottelu ja samalla kolmas peräkkäinen kotiottelu. Kaksi edellistä ottelua on päättynyt voitokkaasti, kun maanantaina kaatui Kunlun Red Star luvuin 6-3 ja keskiviikkona Amur Habarovsk 3-1. Amur -ottelussa tehomiehenä hääri Jokeri-hyökkääjä Pekka Jormakka, joka oli mukana jokaisessa isäntien maalissa. Ottelussa nähtiin myös pieni painiottelu, kun jättiläismäinen Marko Anttila jakoi oikeutta Alex Grantiin kohdistuneen taklauksen jälkeen. Tässä painissa oli selkeä voittaja ja se oli Anttila. Jokereiden kakkosveskari Janis Kalnins näytti ottelussa olevansa hyvässä iskussa, eikä tulevassa kamppailussa ole väliä kumpiko ukko maalille heitetään.

Jokereiden otteet ovat olleet hyviä. Ylivoima ei ole vielä tuottanut toivottua tulosta ja tämän otti esille myös Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki. Ylivoima vielä balanssiin, niin paletti alkaa olla kasassa. Seuraavaksi vastaan asettuu Admiral Vladivostok, joka kävi Moskovassa häviämässä Spartakille lukemin 3-1. Admiral voitti kauden avausottelunsa HK Sotshia vastaan voittomaalikilpailuun saakka venyneessä mittelössä 4-5. Vladivostokin joukkueelta en odota suuria tältä kaudelta, enkä myöskään tulevasta Jokeri-ottelusta. Materiaaliero on selvä.

Edellisessä Vladivostok -vihjeessä käsiteltiin Admiralin vieraspelimatkoja, jotka ovat hyvin pitkiä. Moskovasta siirtyminen Helsinkiin on varsin lyhyt ja tämä ei joukkueeseen vaikuta. Läntisen konferenssin piikkipaikalla kahden ottelun jälkeen oleva Jokerit ottaa ottelussa selkeän johtajan roolin.

Pelivalintamme:

Tasoitusveto - Helsingin Jokerit -2 @2.12

Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan