KHL: Helsingin Jokerit - Kunlun Red Star

Julkaistu: 02.09.2018 15:51


KHL: Helsingin Jokerit - Kunlun Red Star
KHL | Helsingin Jokerit - Kunlun Red Star | 18:30
Jokerit avaa KHL-kautensa kiinalaista Kunlun Red Staria vastaan Hartwall Areenalla. Alkava kausi on tuonut monenlaisia muutoksia Jokereihin, mutta eväät hyvään kauteen ovat olemassa. Jokereilla on nyt uusi valmentaja ja liuta uusia mielenkiintoisia pelaajia, toki hyviä pelaajia myös lähti toisaalle.

Maalivahtiosastolla Ryan Zapolski jatkaa selvänä ykkösveskarina ja toiseksi veräjän vartijaksi Karri Rämön tilalle saatiin latvialainen Janis Kalnins. Dinamo Riiasta saapunut Kalnins on lievä kysymysmerkki, eikä harjoitusotteluiden perusteella voi vetää vielä suuria johtopäätöksiä. Kyseessä on kuitenkin maajoukkueessakin edustanut mies ja hän teki sen minkä Dinamo Riian tasoisessa seurassa pystyi tekemään.

Eeli Tolvasen siirtyminen Nashvillen organisaatioon ja Matt Gilroyn siirtyminen Sveitsiin tuntuvat varmasti. Avausottelun vastustajan Kunlunin riveihin siirtyi suomalaishyökkääjä Olli Palola. Uusi päävalmentaja Lauri Marjamäki on saanut jo paljon kritiikkiä, mutta annetaan miehen näyttää. Marjamäki on hyvä ja analyyttinen seurajoukkuevalmentaja, jonka meriitit seurajoukkueiden valmentajana on kovat.

Jokereiden harjoitusottelut toivat vain kaksi voittoa seitsemästä ja petrattavaa kauden alkuun jäi. Marko Anttila esiintyi viimeisessä harjoitusottelussa jälleen edukseen ja suurikokoinen mörkö on kuluvallakin kaudella erittäin tärkeä osa Jokereiden joukkuetta.

Kunlun Red Star on osoittanut kahdella KHL-kaudellaan olevansa yllätysvalmis, eikä heitä kannata koskaan aliarvioida. Kunlunissa vaikuttaa tälläkin kaudella paljon suomalaisosaamista. Valmentajistosta löytyy neljä suomalaisnimeä. Kunlun voitti kolme viimeistä harjoitusotteluaan ja yksi voitoista tuli nimenomaan Jokereita vastaan Helsingissä.

Pelivalintamme:

Tasoitusveto - Kunlun Red Star +1 @1.98

Mr Green - Lue arvostelu

1.98

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan