CHL: HIFK - Bolzano | Uusintaottelu Selin vs Suikkanen!

Julkaistu: 06.09.2018 08:42


CHL: HIFK - Bolzano | Uusintaottelu Selin vs Suikkanen!
CHL | HIFK - Bolzano | 19:00
HIFK aloitti CHL-kautensa vierasotteluilla Euroopassa, kun ensin helsinkiläiset lensivät Puolaan ja jatkoivat siitä Italiaan. Etelä-Puolassa sijaitseva Tychy kaatui 3-5, mutta Pohjois-Italiassa majaileva HC Bolzanoa vastaan tuloksena oli tappio 4-1. Italialaiset ovat kehittyneet viime vuosien aikana merkittävästi ja hankkineet runsaasti muunmuassa kanadalaisia pelaajia riveihinsä sekä suomalaisen Kai Suikkaisen päävalmentajaksi. Nyt Suikkanen saapuu joukkueensa kanssa Helsinkiin.

HIFK:n huonoa tulosta Italiassa selittää varmasti lentomatkat ja vieraskiertue, joka on aina haastavaa. Puolasta yhdellä välipäivällä pelaaminen toisessa maassa ei ole helppo rasti kovallekaan joukkueelle. Bolzano on vielä sen profiilin joukkue, että he ovat haastajia ja saavat varmasti kotikentällään täyden draivin päälle ja motivaatiota kun pääsevät pelaamaan Euroopan kärkimaiden joukkueita vastaan. Bolzano voitti myöskin ruotsalaisen Skellefteån kotonaan rankkareiden jälkeen.

Nyt kotietu on HIFK:llä ja Bolzanolla pitkä lentomatka. HIFK on suuri suosikki, mutta Bolzano ei suinkaan ole huono joukkue ja suomalainen päävalmentaja tekee tällä kaudella heille paljon. Viime ottelussa HIFK sai luotua enemmän laukaisupaikkoja ja pelkkää todellista pelivoimaa katsoen HIFK on näistä kahdesta parempi joukkue. Monet Bolzanon maaleista viime ottelussa johtui HIFK:n yksinkertaisista virheistä, harhasyötöistä ja kiekonmenetyksistä. Bolzanolla on taitavia hyökkääjiä jotka onnistuivat rankaisemaan näistä. Virheet olivat juurikin sen luontoisia, joita tapahtuu kun ollaan matkustettu ja pelataan kaukana kotoa viretilan ollessa vajaa.

Odotettavissa on paljon tiivimpi ja paremmin kommunikoiva ja luisteleva HIFK. Yliarvostus on kuitenkin iskenyt jälleen kerran kertoimiin, emmekä voi ohittaa tarjousta mitä on tarjolla vierasjoukkueelle. Pelikohteeksi valikoituu HC Bolzano +2 maalin tasoituksella. Uskomme, että he pystyvät pitämään pelin tiukahkona. Jos HIFK voittaa pelin 2 maalilla, saa panoksen vielä takaisin kun käytämme aasialaista tasoitusta.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Bolzano +2 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.82

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.82

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.81

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.81

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan