Liiga: HIFK - HPK

Julkaistu: 29.10.2018 09:10


Liiga: HIFK - HPK
Liiga | HIFK - HPK | 18:30
Valtavassa otteluruuhkassa pelaavat HIFK ja HPK iskevät yhteen harvinaisessa maanantaiottelussa SM-liigassa. HIFK kärsii käsittämättömästä loukkaantumissumasta ja Kerhokin otti pitkästä aikaa kaksi kertaa takkiin viikonloppuna, joten otteluun lähdetään hieman sekavissa tunnelmissa.

HIFK on tunnettu jo pitkään siitä, että sairastuvalla pitää olla ajoissa jotta löytää vapaan kuntopyörän tai kylmägeelin. Käsittämätön epäonni on kohdannut joukkuetta myös tänä syksynä, kun tälläkin hetkellä kymmenisen runkomiestä on sivussa. Viimeisin uhri oli ykkösvahti Atte Engren, joka kärsi ilmeisesti jonkinlaisen nivusvamman lauantaina turussa.

Engrenin sivussa ollessa maalilla vastuuta kantaa nuori Markus Ruusu. Jos ei Engreninkään alkukausi ole mennyt puikkoihin, Ruusu on ollut vielä selvästi heikompi. Kun Kyle Quincey ja Joe Finleykin tippuivat riveistä, myös puolustus Ruusun edessä on aikamoinen kysymysmerkki.

Hyökkäyspäässä HIFK on paikannut poissaoloja ihan kelvollisesti nostamalla nuoria rosteriin. Varsinkin kotikaukalossa nuorisokaarti onkin vastannut huutoon hienosti, minkä sai viimeksi kokea Tappara lauantaina.

HPK hävisi pitkästä aikaa kaksi ottelua peräkkäin viikonvaihteessa. Ei Kerholla noissakaan peleissä mitään hätää ollut, mutta huolimattomuus viimeistelyssä ja kasetin pettäminen Lappeerannassa maksoivat pisteitä. Kovassa otteluruuhkassa moinen ei toki ole mikään kahdeksas ihme.

Antti Pennasen HPK pelaa hienoa ja aktiivista lätkää, joten tänään Nordiksella onkin luvassa oikein viihdyttävä ottelu. Isäntien poissaolot rokottavat iskukykyä, mutta toisaalta liukasliikkeiset nuoret tuovat myös uudenlaista virtaa tekemiseen. Kun kummankaan joukkueen viisikkopeli ei juuri nyt päätä huimaa, laatupaikkoja ja erikoistilanteita onkin luvassa rutkasti.

Eiköhän maanantain ainoassa liigakamppailussa myös verkkoja heilutella tasaiseen tahtiin.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia @2.05

Rizk - Lue arvostelu

2.05

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.02

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.02

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.97

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan