Ykkönen: HIFK - JJK | Palaako Röda voittojen tielle?

Julkaistu: 27.07.2018 11:33


Ykkönen: HIFK - JJK | Palaako Röda voittojen tielle?
Ykkönen | HIFK - JJK | 18:30
Royal Panda Royal Panda
Ykkösen sarjakärki HIFK saa vastaansa viimeistä edelliseltä sijalta löytyvän JJK:n Töölössä.

Teemu Kankkusen suojatit olivat ottaa viime kierroksella kotonaan takkiinsa kärkiottelussa EIFiltä, mutta saivat taisteltua 1-1 tasurin kolmen peräkkäisen voiton jatkoksi.

Rödan maalin tuossa pelissä viimeistellyt Tuomas Mustonen iski jo viidennen maalinsa viidessä peräkkäisessä pelissä, joten Mustonen jos kuka on tällä hetkellä iskussa ja isäntien hyökkäyspelin sielu.

Alkukaudesta maalitilastoissa alati viihtyneellä Pekka Sihvolalla on kuuden pelin maaliton kausi allaan. Sihvola on ampunut osumia viisi, kuten Mustonenkin tällä kaudella.

Röda saa tänään vahvistusta hyökkäyskalustoonsa, kun 22-vuotias juutti Casper Olesen kirmaa mukaan sarjakärjen edustusjoukkueeseen.

Haastajana illan otteluun lähtevä JJK on hävinnyt kolme edellistä peliään. Se joutuu tulemaan tänään lisäksi toimeen ilman toppariaan Felix Gustavssonia, joka kärsii pelikieltoaan.

JJK:n katseet kohdistuvat tänään totutusti Saku Leppäseen, joka on maalannut kahdessa edellisessä pelissään. Mies on onnistunut myös neljästi viidessä ja kuudesti kahdeksassa viime pelissä.

Kevätkierroksella IFK oli JJK:ta 2-0 vahvempi Harjulla. Tuolloin Röda rokotti Mikko Mannisen suojatteja niin pelin alussa kuin ehtoopuolellakin. Antti Ulmanen soitti verkkoja kolmannella minuutilla ja 18-vuotias Tommi Jyry onnistui lisäajalla.

Röda on varmasti erittäin vahvoilla myös tänään. Sarjakärjen motivaatio on tapissa, kun KPV läähättää vain pinnan päässä sarjakakkosena ja pelaa oman pelinsä vasta huomenna.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

3W Tasoitus: HIFK (-1) @2.10

Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.05

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan