Liiga: HIFK - JYP | Maaleja Nordiksella?

Julkaistu: 30.11.2018 08:33


Liiga: HIFK - JYP | Maaleja Nordiksella?
Liiga | HIFK - JYP | 18:30
Helsingin vanhassa jäähallissa on tarjolla perjantaina erinomaisen mielenkiintoinen ottelu, kun JYP vierailee HIFK:n kotiluolassa. JYP on omat kriisinsä jo osittain selättänyt ja plakkarissa on viisi perättäistä voittoa. HIFK sen sijaan rypee historiansa pahimmassa kurimuksessa ja tulevaisuus on täyttä usvaa. Isännät ovat kotiedun ansiosta pieni suosikki, mutta pelimielessä katseet on syytä kääntää ottelun maalimääriin.

HIFK on valahtanut jo alemmankin pudotuspeliviivan alapuolelle, mikä on jättibudjetilla operoivalta joukkueelta melkoinen rimanalitus. Kun vielä valmentajatilanne on kauniisti sanottuna kiusallinen, nousu näillä eväillä voi olla vaikeaa. Toisaalta viime lauantain 5-6 vierasvoitto Kärpistä kertoi, että joukkueessa on vielä henkeä pihisemässä ja hyvänä päivänä myös potentiaalia.

Toisaalta viime viikonloppu korosti vielä enemmän HIFK:n tämän hetken ongelmia. Puolustuspäässä tulee liikaa merkkausvirheitä ja maalivahtitandemi Atte Engren/Markus Ruusu on pettänyt pahasti. Ylöspäin HIFK:n kokoonpano alkaa jälleen olla siinä iskussa, että maaleja voi odottaa reilumminkin. Nähdyn kaltaisella puolustus- ja maalivahtipelaamisella se ei kuitenkaan riitä kovin usein pisteisiin asti.

JYP aloitti kautensa surkeasti, mutta maaottelutauon jälkeen joukkue on saanut jalat alleen. Joukkueen perisynti eli oman alueen puolustaminen on edelleen vahvasti vajaata, mutta toisaalta kokeneiden sotaratsujen J-P Hytösen, Eric Perrinin ja kumppaneiden herääminen on yhtäkkiä tehnyt Keski-Suomen hurrikaanista yhden sarjan vaarallisimmista joukkueista hyökkäyssuuntaan.

Perjantain ottelusta voi hyvällä syyllä odottaa viihdyttävää. Ja maalirikasta. Kummankaan puolustaminen ei vakuuta, mutta taitavia yksilöitä piisaa.

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia @1.95

SBOBET - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan