Liiga: HIFK - Kärpät - Punapaidat voittoon perjantai-illan huumassa?

Julkaistu: 08.02.2019 08:19


Liiga: HIFK - Kärpät - Punapaidat voittoon perjantai-illan huumassa?
Liiga | HIFK - Kärpät | 18:30
Helsingissä pelataan mielenkiintoinen perjantai-illan kamppailu, kun Oulun Kärpät matkustaa Helsingin IFK:n vieraaksi.

HIFK on tälläkin kaudella ollut loistava kotikentällään, vaikka vieraissa on välillä ollut hankalampaa. Edellisestä kymmenestä kotiottelustaan IFK on voittanut peräti yhdeksän. Ennen kaikkea puolustuspeli toimii kotihallissa huomattavasti paremmin, mitä vieraskaukaloissa.

Kärpät on tällä kaudella vieraillut kaksi kertaa Helsingin Jäähallissa, joista ensimmäinen päättyi Kärppien voittoon 2-5 ja toinen IFK:lle 4-2. Mielenkiintoista on, että edellisestä kymmenestä keskinäisestä kohtaamisesta Helsingissä, peräti viisi on edennyt jatkoajalle.

HIFK on ollut muutenkin tänä vuonna tasapeliherkkä joukkue, sillä kauden kaikista otteluista peräti 16 on edennyt jatkoajalle, mikä on Liigassa toiseksi eniten. Vain Sport (17) on pystynyt viemään ottelun useammin jatkopalloille.

Käynnissä olevassa EHT-turnauksessa on molemmilta miehiä, mistä IFK:lle voi ehkä antaa minimaalisen kokoonpanoedun, siltä Kärpiltä puuttuu kaksi miestä enemmän, kun Veini Vehviläinen, Radek Koblizek, Rasmus Kupari ja Ville Leskinen ovat maajoukkuekomennuksella. IFK:lta Ruotsin EHT-turnaukseen matkustivat Juhani Tyrväinen ja Teemu Eronen.

Kärpät on ylivoimaisessa sarjajohdossa ja materiaalin puolesta tässä sarjassa omaa luokkaansa. Neljän miehen poissaolo näkyy kuitenkin jopa Kärppien vahvassa ryhmässä ja IFK:n vahva kotietu tasoittaa lähtökohtia. Ylivoimainen sarjakärki saa varmasti kotijoukkueen syttymään perjantai-illan huumaan ja lähes kolmen kerroin kotivoitosta (2.95 Mr Green) kelpaa peleihin.

Tasapelin riskiä ottelussa kuitenkin riittää, joten sopivin kohde peleihin on IFK:n moneyline kerroin, mistä Mr Green tarjoaa kertoimen 2.20.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Moneyline: IFK @2.20

Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.10

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan