CHL: HIFK - Mlada Boleslav

CHL: HIFK - Mlada Boleslav
CHL | HIFK - Mlada Boleslav | 19:00 | 04.09.2021
Kohde sulkeutuu: 04.09.2021 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

CHL:n B-lohko on puolessa välissä lohkovaihetta mielenkiintoisissa asemissa. Kärjessä on tasapistein Frölunda & ZSC Lions, kolmantena oleva HIFK on jäänyt tuosta kaksikosta pisteen verran. Helsinkiläisjoukkue hakeekin tärkeää voittoa lauantaina Tikkurilan Trio Areenalla, jonne vierailulle saapuu yhä voitoitta oleva lohkon jumbojoukkue Mlada Boleslav. Joukkueiden edellinen kamppailu päättyi HIFK:n tiukkaan 2-1 jatkoaikavoittoon. HIFK on ollut puolustuspelinsä kanssa todella hyvin sujut CHL-otteluissa, minkä lisäksi maalivahtipeli on ollut todella särmikästä. Hyökkäystehoja ei kummaltaan ole liikaa löytynyt, joten maalimäärät jäänee melko matalalle.
HIFK kärsi avaustappion


Erittäin tiivistä puolustuspelaamista ja loistavaa maalivahtityöskentelyä esitellyt HIFK kärsi CHL-kauden avaustappionsa torstaina, kun revanssia janonnut ZSC Lions oli Tikkurilassa pelatussa ottelussa voitokas lukemin 2-0. Siinä missä HIFK on ollut väkevä puolustussuuntaan, on hyökkäystehot olleet hieman piipussa, ja näin oli myös torstaina. 38 laukausta kohti maalia on hyvä suoritus, mutta onnistumisia ei maalien muodossa tullut. Zürichin avausmaali oli pienimuotoinen lahja, kun Dominik Diemin epäonnistunut laukaus painui jälleen maalilla hyvin torjuneen Michael Garteigin ohi verkon perukoille. 2-0 osuman ZSC Lions värkkäsi päätöserässä, kun HIFK lähtö puolustusalueelta epäonnistui, ja Justin Sigrist pääsi tuikkaamaan irtokiekon sisään.HIFK:n kunniaksi on toki todettava se tosiseikka, että kokoonpano on elänyt melko paljon, kun loukkaantumiset ovat joukkueen riesana. Torstainakin kokoonpanossa oli pari pelaajaa Kolleista, kun nelosvitjaan istutettiin Micke-Max Åstenin rinnalle Rasums Ruusunen & Viljam Sandvik.

Boleslavin voittotili jäi avaamatta


Tshekkiläisseura Mlada Boleslavin CHL-taival on sujunut toistaiseksi tappioiden merkeissä. Kahdesti on tullut käkättimeen Frölundalta ja kerran HIFK:lta. Maaliero Boleslavilla on kolmen kierroksen jälkeen 5-10, joten maalinteon kanssa ei Boleslavillakaan ole kaksisesti sujunut, vaikka torstaina Frölundaa vastaan hieman onnistumisia saatiinkiin kolmen maalin muodossa.

Torstain Frölunda-kamppailussa oli Boleslav hyvin pelissä mukana avauserän ajan, ja 1-0 johtoon se onnistuikin siirtymään Ondrej Najmanin ylivoimamaalilla erän puolivälin jälkeen. Frölundan vastaus tuli kuitenkin vielä kolme minuuttia ennen eräsummeria, ylivoimalla niin ikään. Toisenkin erän jälkeen oltiin tasatilanteessa (2-2), vaikka Boleslav pienessä mankelissa keskimmäisen 20-minuuttisen olikin, Frölundan vietyä laukaukset maalia kohti peräti 20-3. Päätöseräkin oli Frölundan hallintaa, mutta jatkoajassa oli Boleslav kiinni aina viime hetkille saakka. Ottelu voittomaali syntyi vain puoliminuuttia ennen täyttä aikaa, kun Tapparastakin tuttu Michael Spacek (2+1) osui ylivoimalla. Frölundan kassarille torjuntoja kertyi 20, kun taas Boleslavin Jan Ruzicka joutui venymään kiekon eteen peräti 43 kertaa.
Maalit kortilla?


HIFK ansaitsee suosikin asemansa, mutta en aivan noin suurena suosikkina sitä pidä, mitä kertoimista voisi päätellä. Viime kohtaamisessahan Boleslav oli pelillisesti jopa hieman HIFK:ta edellä etenkin ottelun alussa, joten potentiaalia tshekkiseurassakin riittää. HIFK on esittänyt vahvaa puolustuspelaamista, minkä lisäksi Garteig on maalilla ollut todella hyvä. Toisaalta maalinteko ei ole kovin tehokasta ollut, eikä Boleslavinkaan näytöt hyökkäyspäässä sieltä kovimmasta päästä ole ollut. Maalimäärät pysynee melko matalalla.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia (60min) @1.88

Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.86

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

1.79

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.79

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko