CHL: HIFK - Skellefteå | Vähämaalinen ottelu luvassa?

Julkaistu: 09.10.2018 17:06


CHL: HIFK - Skellefteå | Vähämaalinen ottelu luvassa?
CHL | HIFK - Skellefteå | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Nordicbetin sivustolle suoraan tästä.

Helsingin IFK kohtaa CHL-ottelussaan ruotsalaisen Skellefteån ja on nyt kovan paikan edessä. HIFK on tällä hetkellä kolmantena lohkossa ja on tasapisteissä HC Bolzanon kanssa. HIFK on voittanut kaksi neljästä ottelusta ja hävinnyt yhden tappioistaan jatkoajalla. Lohkon kärjessä on juurikin Skellefteå, joka tänään voitolla varmistaisi jatkopaikkansa. HIFK:n tilanne on kinkkinen, sillä he ovat käytännössä pakkovoiton edessä.

HC Bolzano on yllättänyt kaikki ja napannut kovia voittoja. He pelaavat viimeiset ottelunsa lohkon heikointa joukkuetta, puolalaista Tychyä vastaan. Lähtökohdat siis ovat, että Bolzano on menossa jatkoon ja HIFK ei. Tänään siis helsinkiläisillä on paljon panosta pelissä.

Skellefteå on ollut Ruotsin liigassa hyvin tasokas joukkue viime vuosina ja ollut myös lähellä menestystä CHL:ssä. Tällä hetkellä SHL:ssä joukkue on sijalla 4. seitsemän ottelun jälkeen. Skellefteåssa pelaa yksi suomalainenkin pelaaja Juhamatti Aaltonen. Hän ei ole päässyt vielä kunnolla tehoille Ruotsissa SHL:ssä. Aaltonen ja koko Skellefteån joukkue pelaa hyvin nopeaa ja kovatempoista jääkiekkoa. Yksi suurimmista eroista ruotsalaisessa jääkiekossa verrattuna Suomeen on juurikin pelinopeus, kun Suomessa monet pelaavat hitaammin ja nähdään viivelähtöjä ja suoraviivaisuus puuttuu Ruotsiin verrattuna.

Tämä voikin olla ase, millä HIFK voi horjuttaa Skellefteån peliä. HIFK:n tulee pitää kiekkoa ja määrätä pelin tahti. Kuitenkin HIFK:n on oltava tarpeeksi suoraviivainen ja käytettävä laukaisupaikat, avattava pitkilläkin syötöillä laitoihin paikan tullen ja vietävä kiekkoa vauhdilla alueelle.

Ottelu on varmasti katsojille hyvin mieluisa,sillä vauhtia ja fyysisyyttä tulee olemaan. Vedonlyönnissä lähdemme kuitenkin edellä mainituista lähtökohdista ajattelemaan vähämaalista ottelua. Molemmat joukkueet pystyvät tekemään maaleja eikä kumpikaan varsinaisesti ole ollut omissa sarjoissaan mitään parhaita puolustamaan tai pitämään maaliansa puhtaana. Nyt kuitenkin HIFK:n tilanne on tukala ja he tulevat varmasti kiekkokontrollin kautta lähtemään peliin. Uskomme, että HIFK pystyy puolustamaan kotikentällä vahvasti ja pitämään ensimmäisen ottelun Skellefteåta vastaan tiukilla. Seuraava peli Ruotsissa saattaakin olla taas eri juttu ja paljon tuohon peliin riippuu tämän ottelun tuloksesta.

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia @1.95

Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.91

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.85

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan