Liiga: HIFK - Tappara

Liiga: HIFK - Tappara
Liiga | HIFK - Tappara | 18:30 | 14.10.2021
Kohde sulkeutuu: 14.10.2021 18:30
Perjantaina kunnioitettavasti 124 vuotta täyttävä HIFK kohtaa torstain ainoassa Liigakamppailussa Tapparan. Kaksikko lähti kauteen monien papereissa sarjan suurimpina mestarisuosikkeina, mutta ainakaan toistaiseksi eivät joukkueet odotuksia ole lunastaneet. HIFK on 11:en pelatun ottelun jälkeen vasta 10:ntenä, Tappara kahdeksantena. Tappara on löytänyt vireen hyökkäyspäässä, joten tukkoinen HIFK ei kovin paljoa luottoa herätä tällä hetkellä, ja vieraiden puolesta lähestytäänkin torstaita.
HIFK:n lukko ei aukea


HIFK:n taival CHL:ssä päättyi, kun tämä hävisi tiistaina Göteborgissa pelatussa lohkovaiheen päätösottelussa Frölundalle maalein 1-4, jääden lopulta kovassa lohkossaan kolmanneksi. Tappio oli HIFK:lle neljäs perättäinen ja kuudes viimeiseen seitsemään otteluun, joten takuulla joukkueella alkaa tuntua vähintään pientä painetta takaraivoissa.HIFK:n suurin synti tällä kaudella on ollut jo monen monta kertaa esiinnostettu tehottomuus, eikä toistaiseksi maalivahtipelikään ole yltänyt sille tasolle, mitä esimerkiksi alkusyksyn CHL-otteluissa nähtiin, etenkään kun mietitään, kuinka vähän loppupeleissä on HIFK:n kassareilla ollut töitä, joukkueen hallitessa suurimman osan otteluistaan vastustajan kenttäpäädyssä. Jotain lääkkeitä pitäisi Ville Peltosen keksiä joukkueensa peliin, sillä tähän asti toteutettu peli ei yksinkertaisesti ole tulosta tuottanut. Maalipaikkoja tuo on toki tuottanut, mutta iloa ei tuosta ole nimeksikään ollut jos peli on näin tehotonta koko ajan. HIFK on sarjan kärkipäätä niin maaliodottamissa, kuin myös corsilukemissa, joten kyllähän tuossa aihioita pitäisi jatkuvasti olla olemassa parempaankin tulokseen.

Tällä hetkellä HIFK:n tilanteeseen saattaa sopia oikeinkin hyvin putoaminen CHL:stä, sillä nyt joukkue saa keskittyä täydessä rauhassa Liigapeleihin, vaikka menestystä tuolla oltaisiinkin totta kai haluttu.

Tappara sai ainakin hetkellisesti juonen päästä kiinni


Tappara on HIFK:n tavoin joutunut tehottomuuden kanssa taistelemaan alkukauden. Pahimmillaan kirvesrinnat ajautuivat neljän ottelun tappioputkeen, mutta voittokantaan Tappara palasi viime lauantaina murskaamalla Mikkelissä Jukurit maalein 8-2. Vaikka tuloksessa ilmaa mukana olikin pelitapahtumiin nähden, oli voitto ja ennen kaikkea runsas määrä onnistumisia vapauttava asia joukkueelle.

Voittokannassa Tappara jatkoi tiistaina CHL:n lohkovaiheen päätöskierroksella, kun Skellefteåå vastaan viime viikolla kärsitty 1-6 tappio kuitattiin Hakametsässä lukemin 4-2, jolla Jussi Tapolan suojatit sinetöivät samalla lohkovoiton. Tapparahan on alkukauden ollut maaliodottamiltaan sarjan top-kolmosessa yhdessä KalPan & HIFK:n kanssa, mutta oikeastaan koko kolmikkoa on yhdistänyt tehoton peli. Tapparan kohdalla on kuitenkin tällä hetkellä syytä olla tarkkaavaisempi, sillä onnistumiset usein kuitenkin ruokkivat onnistumisia, ja kun tämän pelillä on kuitenkin ollut potentiaalia koko ajan tuottaa tulosta.
Vaikea löytää luottoa HIFK:n tekemiseen


Kovin vaikeaa tällä hetkellä on luottoa löytää HIFK:hon, ja vastoin markkinoita lähteekin vierasjoukkue allekirjoittaneen papereissa hienoisena suosikkina. Tappara löysi vainun hyökkäyspäässä, ja mikäli samaa virttä soitetaan myös torstaina, ei tuo kovinkaan hyvää lupaile HIFK:lle. Kohtalaisen vähämaaliselta ottelulta tämä ennakkoon vaikuttaisi, joten myös matalista maalimääristä voi löytyä peliä aikaiseksi.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tappara DNB @2.00

Rabona - Lue arvostelu

2.00

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.96

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko