Liiga: HIFK - TPS

Julkaistu: 11.10.2018 15:21


Liiga: HIFK - TPS
Liiga | HIFK - TPS | 18:30
Nordiksella nähdään torstaina todellinen herkkupala SM-liigasta, kun HIFK ja TPS iskevät yhteen. Yksi suomalaisen pääsarjakiekon klassikoista on etukäteen varsin tasainen mittelö, mutta pidämme kertoimien valossa tulikuumia turkulaisvieraita selvästi parempana pelikohteena.

HIFK keikkuu tanakasti sarjan keskikastissa vahvojen kotiotteluidensa ansiosta. Kuitenkaan yhtenä suurimmista mestarikandidaateista kauteen lähtenyt ryhmä ei ole missään vaiheessa esittänyt keskinkertaista parempaa kiekkoa. Nyt pinnan alla kuohuu muutenkin, joten vaaran merkit ovat ilmassa. Ykkösvahtina kauteen lähtenyt Atte Engren on ollut heikko ja itseluottamuskaan ei ole tapissa. Tämä on kestämätön tilanne niin joukkueelle kuin kassarille itselleen. Huhuissa stadilaisten maalille ollaankin tuomassa jo uutta ykkösvahtia, milloin idästä milloin lännestä.

Tommi Santala ei vaikuta pääsevän liigavauhtiin sitten millään, mikä tuhoaa HIFK:n toisen tulosketjun. Kun vastustajat ovat skoutanneet myös Juhani Tyrväisen alkukaudesta rellestäneen ykkösvitjan tehokkaasti pois, HIFK:n hyökkäyksestä ei ole paljoa jäljellä. Tiistain 1-5 tappio Skellefteålle oli luonnollista jatkumoa joukkueen heikolle vireelle, joskin kaksi erää HIFK taisteli ihan miehekkäästi.

TPS puolestaan on paljon paremmassa iskussa. Sijoitus sarjan kärjen välittömässä tuntumassa on täysin ansaittu. Harjoituspelien perusteella ei olisi uskonut, että turkulaisten vahvin ase on tiivis viisikkopuolustus. Vielä valmistavissa otteluissa pakka oli täysin levällään, mutta tuore päävalmentaja Kalle Kaskinen näemmä tiesi mitä oli tekemässä. Myös nuori maalivahtikaksikko on ollut loistava.

TPS on materiaalinsa puolesta aivan sarjan kärkeä ja paperilla hyvin lähellä tämän illan isäntiään. Vire joukkueilla on kuitenkin täysin erilainen, mikä tekee hyvästä vierasjoukkueesta Tepsistä korkeintaan hyvin niukan altavastaajan. Kun tarjolla on pitkälle päälle kahden kerrointa ottelun lopullisesta voitosta, kiinni isketään hyvällä halulla.

Pelivalintamme:

TPS ml @2.15

Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.10

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.10

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

2.10

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan