CHL: HIFK - Tychy | Kyle Quincey tuo uutta puhtia HIFK:ille!

Julkaistu: 08.09.2018 10:09


CHL: HIFK - Tychy | Kyle Quincey tuo uutta puhtia HIFK:ille!
CHL | HIFK - Tychy | 19:00
HIFK koki raskaan tappio Kai Suikkasen luotsaamaa Italialais-kanadalais joukkuetta Bolzanoa vastaan. HIFK on nyt lohkon kolmantena ja tietää panokset jatkopaikan kannalta. Tänään he tarvitsevat voiton puolalaisesta GKS Tychystä, mikä ei pitäisi olla missään nimessä ongelma. HIFK voitti Puolassa pelatun ottelun 3-5, mutta tuostakin ottelusta jäi todella paljon parannettavaa.

Joukkueen avainmiehistöön kuuluva Tommi Santala on harmittelut joukkueensa flown puuttumista. Joukkueessa tiedetään kuinka hyvä materiaali heillä on, mutta sitä ei ole vielä saatu valjastettua. Vaikka HIFK on hävinnyt kaksi viime otteluaan Bolzanolle, on joukkue tilastollisesti tehnyt hyvää työtä ja heiltä voi odottaa parannusta. Viime ottelua HIFK hallitsi ja laukoi lähes kymmenen kertaa enemmän ja voitti lähes 65% aloituksista.

Vierasjoukkue Tychy on odotetusti lohkon viimeisenä ja ottanut käkättimeen pahasti yksinkertaisesti kovempia joukkueita vastaan. He ovat pystyneet kuitenkin maalintekoon laatujoukkueita vastaan ja ovat varmasti nauttineet kokemuksista kohdata itseänsä suurempia seuroja. Tänään he ovat jättimäinen altavastaaja Helsingissä ja povaamme heille kyllä erittäin vaikeata ottelua. Puolasta joukkue matkusti ensin pohjois-ruotsiin Skellefteåån, josta he ovat yhdellä välipäivällä matkanneet Helsinkiin. Kyseessä on joukkue joka on ensimmäistä kertaa CHL:ssä eikä ole tottunut matkustamaan näin pitkiä matkoja.

Odotamme HIFK:ltä tason nostoa selkeästi. Tänään he saavat kentälle uuden vahvistuksensa Kyle Quinceyn. Kyseessä on kanadalaispuolustaja, jolla on lähes 600 NHL-ottelun kokemus. Hän tuo varmasti paljon hyvää niin HIFK:n yleiseen viisikkopeliin mutta erityisesti puolustukseen. Lähdemmekin näillä eväillä hakemaan hieman isommalla riskillä, mutta mielestämme ylikertoimella kohdetta, että HIFK voittaa pitäen maalinsa puhtaana. Kyseessä on isomman riskin kohde, joten panoskoko on syytä suhteuttaa riskiin sopivaksi.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

HIFK voittaa päästämättä maalia @3.10

Unibet - Lue arvostelu

3.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.10

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan