Falun, naisten sprintti, p: Jonna Sundling voittaa

Falun, naisten sprintti, p | Jonna Sundling voittaa | 11.3.2022 | 10.45
Kohde sulkeutuu: 11.03.2022 10:45
Jonna Sundling on ottanut naisten sprinttihiihdon hyvin pitkälti haltuunsa. Alkukauden poissaolo loukkaantumisen vuoksi ei ole tahtia haitannut, vaan 27-vuotias urheilija on palannut kisoihin entistä ehompana.

Sundling on viihtynyt aiempinakin vuosina hyvin kotimaassaan Falunissa. Itseluottamus on varmasti tapissaan, vaikka viime viikolla Drammenissa voitto "lipsahtikin" Maiken Caspersen Fallalle.

Tällä hetkellä Sundling vie ykköstilan henkilökohtaisessa sprintissä niin vapaalla kuin perinteiselläkin noin joka toinen kerta. Yli kahden kertoimet riittävät siis peleihin.Sundling palasi maailmancupin sirkukseen joulukuussa Dresdenissä. Tuolloin tuli vapaalla kakkossija, kun edelle ehti maannainen Maja Dahlqvist. Kolmas oli Anamarija Lampic, kun taas eroa muihin tuli jo merkittävät määrät.

Tour de Skille Sundling ei tänä vuonna lähtenyt. Tämä saattoikin olla olympiamenestyksen kannalta hyväksi. Suoritukset normaalimatkoilla ovat osoittaneet, että hän tulee olemaan jatkossa Tourillakin kovan luokan tekijä.

Valtavaa ylivoimaa


Pitkän kansainvälisen kilpailutauon aikana Sundling osallistui Scandinavia Cupiin, jossa miteltiin paremmuudesta nimenomaan Falunissa. Voitto irtosi ennen Dahlqvistia.Pekingin olympialaisissa suoritus oli täysin ylivoimainen, eli sitä luokkaa, jollaista harvoin maailmancupin tasolla näkyy. Vapaalla tuli kultamitali lähes kolmen sekunnin erolla Dahlqvistiin! Jessie Diggins haastoi Dahlqvistin varsin tasaisesti, ja mitalia kärkkyi myös lopulta neljänneksi jäänyt Rosie Brennan.

Paitsi että heti kisojen jälkeen Lahdessa suoritus oli jälleen vapaalla vielä Kiinaakin ylivoimaisempi. Tällä kertaa oli Emma Ribomin vuoro kiilata toiseksi ennen Dahlqvistia, Digginsiä ja Lampicia. Mutta Ribomkin jäi häkellyttävät 3,28 sekuntia.

Tästä voimme päätellä, että vapaalla Sundling on tällä hetkellä täysin suvereeni. Sen sijaan Drammenin perinteisellä kävi hieman eri tavalla. Sundling pyrki jälleen kovalla vauhdilla karkuun, mutta Lampic ja Maiken Casper Falla pystyivät seuraamaan. Falla kiristi tasatyönnöllä aina voittoon asti.Norjalainen Falla on viime kausina viihtynyt huomattavasti paremmin perinteisellä kuin vapaalla. Esimerkiksi Rukalla hän oli kauden alussa kolmas ja viime vuoden MM-hiihdoissa hopeamitalilla. Toisaalta vuosi sitten Falunissa hän jäi puolivälierään, ja suoritustaso ei yleisesti tällä kaudella ole missään nimessä vakuuttanut. Davosissa hän jäi jopa karsintaan.

Dahlqvistin taso on hieman laskenut


Alkukautta ennen Sundlingin paluuta hallinneen Dahlqvistin suoritustaso on pudonnut. Finaaleihin hän puristaa itsensä edelleen ja sielläkin varsin korkeille sijoille. Marras-joulukuun voittokone on kuitenkin jäänyt neljässä viimeisimmässä osallistumassaan kilpailussa ilman ykköstilaa.

Anamarija Lampicille sattui puolestaan epäonnistuminen kunnon ja/tai korkean ilmanalan ja/tai suksikaluston suhteen olympialaisissa. Hän pääsi välierään vasta aikavertailun kautta, eikä välierässä ollut mitään mahdollisuuksia finaaliin asti.

Salpausselällä ja Drammenissa homma toimi jo huomattavasti paremmin, mutta slovenialaisen rahkeet eivät ole toistaiseksi riittäneet maailmancupissa voittoihin kuin kolme yksittäistä kertaa.

Sundlingin ykköshaastajat ovat ehdottomasti Dahlqvist, Lampic, Falla ja Johanna Hagström. Kukaan näistä neljästä ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan Sundlingin menoon sen enempää olympialaisissa kuin Lahdessakaan.


Kun näet yli kahden kertoimen Sundlingin voitolle, pelaa sitä, ellet bongaa jostain vielä parempaa tarjousta.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Jonna Sundling voittaa kilpailun @2.2

Osuma
Betinia - Lue arvostelu

2.2

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä