Veikkausliiga: HJK - HIFK

Veikkausliiga | HJK - HIFK | 18:30 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 18:30
Stadin derbyssä ei ole etukäteen kuin yksi häviäjä ja toisella on vain voitettavaa, kun HJK ja HIFK ottavat jälleen yhteen! Näin ainakin mikäli Klubi ei onnistuisi tästä kolmea pistettä ottamaan. Molempien onnistumisesta maalinteossa maksetaan erinomaisia tarjouksia ja poimitaan tuo ilman muuta peli-ideaksi! Syy, miksi kerroin on noinkin hyvä piilee siinä, että HIFK on onnistunut maalinteossa vain kerran viidessä viime pelissä. HJK:ta vastaan ei ole pelkoa siitä, etteikö vastustaja sytyttäisi!
Veikkausliigassa Mestaruussarjan viimeistä edellisellä kierroksella Stadin derbyssä kohtaavat HJK ja HIFK toisensa Bolt Arenalla keskiviikkona kello 18:30.

Nyt tai ei koskaan Klubi


Toni Koskelan luotsaama Klubi kaatoi FC Interin 2-1 Bolt Arenalla viime viikonvaihteessa. Riku Riski vei isännät avausjaksolla 1-0 johtoon David Brownen syötöstä. Ensimmäisen liigamaalinsa sitten viime kesäkuun tehnyt Roope Riski lisäsi toisella jaksolla 54.minuutilla Klubin kahden maalin johtoon. Timo Furuholm viimeisteli turkulaisten kavennusosuman Benjamin Källmanin syötöstä aivan maalin edestä vartti ennen täyttä aikaa.

Viisi peräkkäistä kotitappiota liiga- ja europelit mukaanlukien olivat melkoinen apina klubilaisten selässä ja tuon luulisi tämän voiton myötä kohentavan Koskelan suojattien itseluottamusta. Kun vielä KuPS menetti pisteitä jäätyään omassa kotipelissään tasuriin on kärkikaksikon ero yksi hikinen piste savolaisten hyväksi, kun kaksi kierrosta on Mestaruussarjaa pelaamatta ja kaikki on yhä edelleen Klubin omissa käsissä ja jaloissa!


HIFK:lla kiusaajan rooli ja se nauttii varmasti siitäkin roolista erityisesti paikallisvastustajaa vastaan!


Joaquin Gomezin luotsaama HIFK tuijotteli kiikareita KuPSin vieraana Väre Areenalla viime lauantaina. Klubin kaadettua FC Interin seuraavana päivänä merkitsi se sitä, että HJK kavensi kärkikaksikon välimatkaa toisiinsa enää yhdeksi pisteeksi savolaisten eduksi. KuPS piipahtaa tänään pronssista taistelevan SJK:n vieraana.      

HIFK jää sen sijaan mitali- ja/tai europelien ulkopuolelle eli neljän parhaan joukkoon sillä ei Mestaruussarjan kahdella viimeisellä/ kierroksella ole mitään asiaa. Viidentenä olevien Gomezin suojateilla on enää kiusaajan rooli jäljellä ja se taistelee enää kosmeettisesti viidennestä sijasta kaksi pistettä perässä tulevaa Ilvestä vastaan. Jumbokaksikko kohtaa toisensa sunnuntain päätöskierroksella Helsingissä.

Verkot tötterölle - molemmat onnistuvat maalinteossa


Stadin derby tulee olemaan juuri niin inhottava ja herkullinen, kuten sen perinteisesti kuuluu ollakin. FC Interiä vastaan tehonsa jälleen esiin naftaliinista kaivanut Klubi pääsi kotipelien akuutista voittamisen kammostaan sittenkin kreivin aikaan ennenkuin siitä ehti tulla kroonista.

HIFK teki Klubille palveluksen nappaamalla tasuripisteen viimeksi Kuopiosta, mutta todellisuudessa sillä ei ollut mitään tekemistä Rödan hyvyydellä. Toki se puolustuspelaaminen onnistui, mutta kyse oli pikemminkin KuPSin tehottomuudesta olla onnistumatta miljoonista maalipaikoistaan pistämään edes kerran palloa pussiin.

Stadin derbyssä voi tapahtua ihan mitä tahansa, jos sitä ei joku vielä ole sisäistänyt. Ellei sää tee vallan temppujaan pitäisi maalejakin tulla. Klubin revanssinnälkä on valtava, mutta kukaan tuskin on unohtanut HIFK:n Kei Kamaraa ja uusseelantilaisen henkilökohtaista taidokkuutta onnistua pienessä tilanteessa maalinedustalle päästessään. Haetaan rohkeasti maaleja ja vieläpä molempiin päihin. Näin siitäkin huolimatta, vaikka HIFK ei ole onnistunut maalinteossa neljällä kerralla viidessä viime ottelussaan.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.3

Betsson - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.29

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.28

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.28

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä