Veikkausliiga: HJK - SJK

Veikkausliiga: HJK - SJK
Veikkausliiga | HJK - SJK | 18:30 |03.10.2021
Kohde sulkeutuu: 03.10.2021 18:30
HJK:lle Mestaruussarjan avausottelun merkitys korostuu stratosfäärisiin mittasuhteisiin, sillä sen on kaadettava SJK heti avauspelissään KuPSin avattua jatkosarja eilen voittoisasti. Muussa tapauksessa mestaruuspytty uhkaa matkata vuoden tauon jälkeen takaisin Savoon. Jos Klubi muisti tuoda ketsuppipullon maalinteko-ongelmiinsa Jerevanin matkaltaan mukanaan tulee tästä pelistä ilman muuta kotivoitto!
Veikkausliigan Mestaruussarjan avauskierroksella HJK ja SJK kohtaavat toisensa Bolt Arenalla sunnuntaina kello 18:30.

Mahtoiko Jerevanin reissulta löytyä 3800 kilsan päästä ketsuppipullo Klubin maalinteko-ongelmiin?


Toni Koskelan luotsaama Klubin Veikkausliigan runkosarjan viimeiset pelit eivät menneet kuin Strömsössä. Stadin derbyn HIFK-tappiota (0-2) seurasi päätöskierroksella puolestaan FC Interille (0-1) kärsitty kotitappio Bolt Arenalla. Näin KuPS nousi lopulta takamatkalta rinnalle ja vei runkosarjan niukasti paremman maalieronsa turvin. Kärkikaksikko kohtaa näin toisensa Mestaruussarjan päätöskierroksella Kuopiossa.

Klubi ennätti pelata itseasiassa neljä ottelua peräkkäin saamatta edes yhtä osumaa aikaan, kun noiden edellämainittujen pelien jatkoksi lisätään vielä Metroderbyn kiikarit FC Hongan vieraana Tapiolassa sekä Konferenssiliigan avauspelin kotitappio itävaltalaiselle LASKille (0-2).

Valoa tunnelinpäähän vaikuttaisi olevan luvassa, sillä Klubi piipahti Armenian pääkaupungissa Jerevanissa asti kaatamassa Ashkertin 4-2 viime torstaina Konferenssiliigan toisella kierroksella ja noiden neljän tehdyn maalin luulisi toimineen konkreettisena herätyskellona heräämään ajoissa mestaruustaistoon vielä mukaan. Varsinkin kun KuPS avasi jo Mestaruussarjan omalta osaltaan lauantaina 2-1 kotivoitolla Ilvestä vastaan.

Klubin tekemät neljä maalia olivat tietysti hieno asia myös senkin kannalta, että LASK-tappion jälkeen vierasvoiton ottaminen paransi huomattavasti Koskelan suojattien jatkohaaveita edetä lohkostaan kahden parhaan joukkoon. Neljä maalia olivat myös ennenkaikkea hieno juttu siinäkin mielessä, että niille löytyi neljä eri maalintekijää Riku Riskin, Filip Valencicin, Roope Riskin sekä Anthony Olusanyan iskiessä maalit mieheen.

HJK kohtaa Mestaruussarjassa kotonaan SJK:n lisäksi FC Interin ja HIFK:n sekä pelaa vieraissa Ilvestä ja KuPSia vastaan.


Koituuko SJK:n vaatimattomat vieraspelit joukkueen mitalihaaveiden kohtaloksi?


Jani Honkavaaran luotsaama SJK kaatoi runkosarjan päätöskierroksella FC Lahden 4-1 kotiluolassaan OmaSP Stadionilla suistaen lahtelaiset alempaan jatkosarjaan eli Haastajasarjaan.

SJK ratkaisi tuon pelin jo avausjaksolla, missä isännät leipoivat kolme häkkiä. Niistä Ariel Ngueukam latoi kaksi ja Nikko Boxall yhden osuman. Toisella jaksolla Denys Olijnyk niittasi loppulukemat Macoumba Kandjin ennätettyä kaventaa aiemmin vieraiden ainokaisella maalilukemia.

SJK:n on pitänyt mitalitaistossa mukana erinomaiset kotipelit. Kauden 11 kotiottelustaan Honkavaaran suojatit ovat vieneet kuusi, pelanneet kolme tasuria ja hävinneet ainostaan kärkikaksikolle KuPSille (0-1) ja HJK:lle (0-2). FC Interin kanssa SJK pelasi hiljattain kotonaan 2-2 tasurin johdettuaan tauolla kahdella maalilla, mutta toisen jakson perusteella turkulaiset olisivat ansainneet pelistä voiton.

SJK:lle vieraspelit eivät ole olleet se THE juttu. Pelkästään neljästä edellisestä vieraspelistään se on hävinnyt kolme tekemättä niissä itse ainoatakaan osumaa. Voitto tuli sitten hädintuskin pisteautomaatti KTP:stä (1-0). Kauden koko vierassaldo näyttää viittä voittoa, viittä tappiota ja yhtä tasuria (HJK-kiikarit).

Kaikesta huolimatta Honkavaaran lähtö voi tietää joukkueen perusteellisesta uusiutumista, mikä on aina kaksipiippuinen juttu ja toisaalta myös hyväkin asia minkälaisilla eväillä sitten uusi piiskuri hommat Pohjanmaalla haltuunsa ottaa. Kovasti on huhuttu HIFK:n nykyisen koutsin Joaquin Gomezin tekevän SJK:hon paluun - nyt päävalmentajan paikalla aiemmin siellä apuluotsina koutsattuaan. Tuo olisikin seinäjokisille käytännössä paras jatkumo vaalimaan Honkavaaran jättämää perintöä.

SJK kohtaa Mestaruussarjassa kotonaan Ilveksen ja KuPSin sekä pelaa vieraissa HJK:n lisäksi HIFK:ta ja FC Interiä vastaan.

Klubilla ei ole varaa pistemenetyksiin!


SJK:n edellisestä Klubi-voitosta Veikkausliigassa on vierähtänyt aikaa jo kuusi vuotta. Bolt Arenalla seinäjokiset eivät ole puolestaan HJK:ta vielä koskaan voittaneet. Tämän vuoden runkosarjassa käytiin jo lähellä, kun eteläpohjalaisten dominoimassa pelissä päädyttiin lopulta pistejakoon intensiivisen kiikareiden tuijottelun jälkeen.

Klubille voitto illan ottelusta SJK:ta vastaan ei ole edes toive tai mahdollisuus se on MUST ja sen se myös ottaa. Näin siitäkin huolimatta, että SJK hakee tottakai pronssimitalien kannalta tärkeitä lisäpisteitä ja apinan heittämistä vihdoinkin pois selästään mitä tulee voittoihin Bolt Areenalla.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

1X2: HJK @1.6

Mozzart - Lue arvostelu

1.6

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.58

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.58

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.56

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.55

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.54

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.54

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.54

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.54

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä