KHL: HK Vitjaz - Sp Moskova

Julkaistu: 10.09.2018 11:44


KHL: HK Vitjaz - Sp Moskova
KHL | HK Vitjaz - Sp Moskova | 19:30
HK Vitjaz ja Spartak Moskova pelaavat kotiottelunsa hyvin lähellä toisiaan ja välimatkaa hallien välillä on juuri ja juuri tunnin matka. Edelliset pelinsä joukkueet pelasivat perjantaina, joten lepoa on takana muutama päivä. Vitjaz hävisi edellisen ottelunsa kovassa kunnossa olevaa Torpedoa vastaan, joten tämä ei tullut suurena yllätyksenä. Moskovalaiset puolestaan hävisivät Kunlunille kotonaan 1-2.

Näistä kahdesta Vitjaz on vahvempi joukkue. Spartak on voittanut viimeksi Vitjazin vieraana 30.12.2015, välissä ei toki ole kuin kaksi ottelua Podolskilaisten areenalla. Vitjaz on onnistunut aina hyvin maalinteossa Spartakia vastaan ja edellisen kerran joukkueet kohtasivat harjoitusotteluiden merkeissä elokuussa, jolloin Vitjaz venyi voittoon voittolaukausten päätteeksi. Keskinäiset kohtaamiset ovat lähes poikkeuksetta runsasmaalisia.


Kummallakin joukkueella on kauden alusta allaan kaksi voittoa ja yksi tappio. Vitjazin maalisuhde on 7:7 ja Spartak Moskovan 10:6. Vitjazin voiton todennäköisyys on mielestäni hyvä, mutta maalimääriä pyöritellessä ottelu tuskin jää alle 6 maalin. Itse seuraan mielenkiinnolla Vitjazin joukkueessa pelaavan Miro Aaltosen otteita - kolmesta ottelusta on nyt kasassa yksi maali ja kaksi syöttöpistettä.

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä yli 5.5 @2.50

Nordicbet - Lue arvostelu

2.50

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.50

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.30

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan