Mestarien liiga: Hoffenheim - Manchester City

Julkaistu: 02.10.2018 15:28


Mestarien liiga: Hoffenheim - Manchester City
Mestarien liiga | Hoffenheim - Manchester City | 19:00
Hoffenheim suoritti viime kauden Bundesliigassa todella upeasti, sijoittuen sarjassa kolmanneksi maalisuhteella 66:48, tasapisteillä Dortmundin kanssa (55 pistettä, heikompi maaliero 64:47). Hoffenheimin hyökkäyskalusto koki kovan kolauksen kesän aikana kun viime kaudella 14 maalia ja 8 syöttöä paukuttanut Mark Uth siirtyi Schalkeen ja 10 maalia ja 5 syöttöä takonut Serge Gnabry siirtyi Bayern Muncheniin.

Katso myös: UCL-haaste - Jaossa 10 000€

Uthin ja Gnabryn jättämään aukkoon ei ole korvaajia löytynyt, mutta laajuutta hyökkäyssuuntaan kuitenkin löytyy mm. herrojen Andrej Kramaricin, Adam Szalain ja tuoreen Rapid Viennan hankinta Joelintonin kautta. Hoffenheimiltä sivussa maininnan arvosina avauksenmiehet Kevin Vogt ja pidempään sivussa olleet Nadiem Amiri sekä Benjamini Hubner. Kauden kuusi ensimmäistä Bundesliiga matsia Hoffenheim on aloittanut 2 voitolla, tasapelillä sekä kolmella tappiolla. Maalisuhteen ollessa 10:10. Lisäksi kaikki ottelut mukaan lukien kohde "Molemmat joukkueet tekevät maalin" on täyttynyt viimeisessä yhdeksässä.

Vierasjoukkue Manchester Cityn materiaalia ja laajuutta ei voi tarpeeksi hypettää. Laatua löytyy jokaiselta kentän osa-alueelta, variaatioita pelaamiseen on monia ja materiaalin laajuus on valtaisa. Kevin De Bruynen puuttuminen on iso kolaus, minkä tahansa joukkueen keskikentälle, muttei ole kuitenkaan ollut suureksi esteeksi, kun kaikki ottelut mukaan lukien viimeisestä 11 ottelusta City napannut 9 voittoa, tasapelin ja tappion, maalisuhteen ollessa 30:7.

De Bruynen lisäksi tuntuva poissaolo on mahdollista myös Sergio Agueron kohdalla, jonka pelaaminen on epävarmaa kantapää vamman vuoksi. Sivussa Cityltä on myös Fabian Delph sekä pidempään poissaolleet Benjamin Mendy, Eliaquim Mangala sekä Philippe Sandler. Cityn materiaali on aivan eri planeelta Hoffenheimin kanssa, mutta Mestarien liigan tuoma hype, kotiottelun tuoma boosti tasoittanee puntteja hieman.

Näinpä kohteeksi valikoitui "Molemmat joukkueet tekevät maalin ja vierasjoukkue voittaa" kertoimella 2,40.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin & vierasjoukkue voittaa @2.40

Coolbet - Lue arvostelu

2.40

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.28

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.28

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan