Bundesliiga: Hoffenheim - Schalke 04

Julkaistu: 01.12.2018 17:23


Bundesliiga: Hoffenheim - Schalke 04
Bundesliiga | Hoffenheim - Schalke 04 | 19:30
Bundesliigan lauantain viimeinen ottelu pelataan Hoffenheimin ja Schalken välillä. Kumpikin joukkue koki tappiot viikolla Mestarien liigan otteluissaan. Hoffenheim koki viime hetken 2-3 kotitappion Shaktarille, Schalken hävitessä Porton vieraana Portugalissa lukemin 3-1.

Bundesliigassa Hoffenheim löytyy sijalta kuusi, Schalken ollessa sijalla 14. Merkille pantavaa kuitenkin on, että kotijoukkue on viiden viimeisimmän ottelun kuntopuntarissa toisena, voitettuaan neljä ottelua ja pelattuaan kerran tasan, maalieron ollessa 16:6.

Ottelun alla kotijoukkueelta on sivussa varmuudella ainoastaan pitkään sivussa ollut keskikenttämies Lukas Rupp. Vieralija Schalkelta merkittävimmät poissaolijat on hyökkääjät Breel Embolo sekä Mark Uth. Myös hyökkääjä Steven Skrzybskin pelaaminen on epävarmaa, joten tulivoimaa Schalkelta on sivussa.

Hoffenheimillä on sairastuvan tilanne vieralijaa parempi, lauantain kotiottelun tuoma etu ja parempi pelillinen formi. Lisäksi kun huomio sen, että Hoffenheim pelasi Mestarien liiga ottelunsa tiistaina Hoffenheimissä Rhein-Neckar-Arenalla, Schalken pelatessa ottelunsa vasta keskiviikkona Portugalissa, joten myös matkustamisen tuoma rasitus puoltaa Hoffenheimille kotivoittoa illan otteluun.

Pelivalintamme:

Hoffenheim @1.90

Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.83

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.83

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan