Hiihdon MC: Holmenkollen - 50km

Julkaistu: 08.03.2019 13:31


Hiihdon MC: Holmenkollen - 50km
Hiihdon MC | Holmenkollen - 50km | 11:00
Nordicbet Nordicbet
Hiihdon maailmancupissa käydään kiertueen legendaarisin kilpailu, Holmenkollen 50km yhteislähtö perinteisellä hiihtotavalla. Suomen Iivo Niskanen lähtee hakemaan voittoa.

Hiihtokausi kääntyy loppusuoralle. Maailmancup sirkus jatkaa vielä Oslosta Drammeniin ja Faluniin ja sieltä Kanadan maailmancup finaaliin maaliskuun loppupuolella.

Miesten kokonaiskilpailu on kahden miehen kauppa Venäjän Aleksander Bolshunov jahtaa Norjan Johannes Klaeboa, piste-eroa miehillä on tällä hetkellä 76 pistettä.

Iivo Niskanen haluaa lauantaina voittaa Holmenkollenin 50km kilpailun. Hän jätti viime viikonloppuna MM-kisojen päätösmatkan väliin, haluaa olla tuoreena tässä kilpailussa. Esimerkiksi Niskasen pahin vastustaja Bolshunov hiihti viime sunnuntaina ja taisteli 50km vapaan kilpailussa MM-kisojen neljännen hopeansa.

Vuonna 2017 kisattiin Holmenkollenilla edellisen kerran perinteisen 50km kilpailu, silloin Niskanen oli toinen Sundbyn jälkeen. Kilpailussa kaksikko karkasi muilta ja eroa tuli selvästi kolmanteen.

Pelataan Niskasen voitto, Iivo on kilpailun ykkössuosikki ja tulee kestämään sen paineen. Niskanen osoitti MM-kisoissa olevansa huippukunnossa, pienet epäonnistumiset varmasti jätti nälkää tähän kilpailuun. Hän kertoi heti 15km kilpailun jälkeen, että haluaa voittaa Holmenkollenilla.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Voittaja Iivo Niskanen @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan