MLB: Houston Astros - Boston Red Sox

MLB | Houston Astros - Boston Red Sox | 03:08 | 23.10.2021
Kohde sulkeutuu: 23.10.2021 03:08
Kaksi heikosti pelannutta pitcheriä tiukassa paikassa. Hienoinen etu Bostonille, Houstonin Garcia on ollut vielä Bostonin Eovaldia kehnompi.Baseballin MLB-liiga on loppusuoralla. Nyt pelataan AL:n ja NL:n finaaleja, voittajat jatkavat komeasti nimettyyn World Series -finaalisarjaan, josta sitten tulee MLB:n tai oikeastaan koko maailman baseball-mestari.
American Leaguen finaalisarjassa Houston Astros johtaa Boston Red Soxia otteluvoiton 3-2. Houstonilla on nyt kotikentällä mahdollisuus katkaista sarja. Ottelusarja on ollut hyvin runsasjuoksuinen. Viimeksi Houston voitti 9-1 ja sitä ennen 9-2. Ja näitä kahta Astros-voittoa ennen Boston voitti 12-3 sekä 9-5.

Bostonilla oli ottelusarjassa momentum puolellaan, kun se voitti toisen ja kolmannen matsin. Homma kääntyi taas, kun neljännen ottelun yhdeksännessä vuoroparissa Houston pommitti seitsemän juoksua.
Viitosmatsissa Houstonin pitcherit melkein nollasivat Bostonin. Red Sox sai koko matsissa aikaan vain kolme osumaa.

Bostonin aloittava pitcher on ottelussa Nathan Eovaldi. Hän pelaa viidennen play offs -ottelunsa. Runkosarjassa Eovaldin voittosaldo oli 11-9 ja ERA 3.75. Pudotuspeleissä on mennyt heikommin. Voittosaldo on 1-1 ja ERA on onnettoman kehno 10.50. Eovaldi oli kentällä, kun Houston pommitti viime tiistaina ottelusarjan kolmannessa matsissa yhdeksän juoksua. Eovaldi pelasi vain vajaan yhden sisävuoron, mutta silti hän antoi neljä juoksua.

Garcia on kehnossa kunnossa ja polvivaivainen


Houstonin aloittaja kummulla on Luis Garcia. Hän pelaa kolmannen play offs -matsinsa. Runkosarjassa Garcia pelasi 30 peliä, joista 28 hän oli aloittaja. Saldoksi tuli 11-8 ja ERA oli 3.30. Pudotuspeleissä Garcia on ollut surkea. Hänelle on merkattu yksi tappio ja ERA on jotenkin käsittämättömästi 45.00, eli Garcia on pudotuspeleissä antanut 45 juoksua per yhdeksän vuoroparia.

Houstonin ja Bostonin ottelusarja on ollut aikamoista vuoristorataa. Eovaldi voitti kakkosmatsin, mutta hävisi sitten nelospelin, ja hän oli ottamassa vastaan Houstonin seitsemän juoksun vuoroparia.
Houstonin aloittava pitcher on myös ollut ongelmissa. Garcialla oli viimeksi hankalaa, ja ilmeisesti hänellä on myös loukkaantumisongelmia polvensa kanssa. Jos Garcia on taas kehno, johtuu se polvesta tai ei, niin Houston joutuu tuomaan vaihtopitchereitä peliin jo aikaisin. Astrosin vaihtopenkki ei ole kummoinen.


Tämä ottelupari on hyvin tasainen, ja samalla tavalla ovat kertoimetkin. Kumpikin saa voittokertoimeksi noin 1.95. Laitetaan lapulle Boston. Houstonin aloittava pitcher Garcia on ehkä vielä enemmän kysymysmerkki kuin Bostonin Eovaldi. Bostonin sisäpelissä on potentiaalia, ja jos pitchereillä on heikko päivä, niin Boston lienee vahvempi.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Boston Red Sox @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders