MLB: Houston Astros - Cleveland Indians

Julkaistu: 05.10.2018 17:50


MLB: Houston Astros - Cleveland Indians
MLB | Houston Astros - Cleveland Indians | 21:05
Astros ja Indians aloittavat oman puolivälieräsarjansa Minute Maid Parkilla. Hallitseva mestari lähtee ottelusarjaan suosikkina. Indians on viimeisistä 10stä vieraspelistään voittanut vain viisi, vaikka vastassa ovat olleet Royals, White Sox, sekä Rays. Tämän kauden ainoa visiitti Houstoniin toi joukkueen plakkariin kaksi tappiota, sekä yhden voiton. Astros on viimeisistä 14sta kotiottelustaan voittanut 11 ja 10 kertaa voitto irtosi suuremmalla kuin yhden juoksun erolla.

Astros lähtee otteluun syöttäjänään Justin Verlander, joka oli viime syksyn pudotuspeleissä Astrosin avainpelaajia mestaruuden voittamisessa. Verlander meni tuolloin viidessä startissa 4W-1L, ERA 2.21 ja WHIP 0.82. Tuolloin Verlander syötti jokaisessa kotiottelussa voiton. Tämän kauden aikana Verlander on 19 kotiottelussa mennyt 4W-7L, vaikka ERA onkin 2.84, WHIP 0.84 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin vain .193 keskiarvolla. Konkari onkin jäänyt liian usein vaille kunnollista runsupportia, mutta pudotuspeleissä joukkue antaa varmasti kaikkensa tämän asian korjaamiseksi. Ennusmerkit Verlanderin pudotuspelien onnistumiselle ovat hyvät, sillä hän meni syyskuun viidessä startissa 3W-0L, ERA 1.09, WHIP 0.64 ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin vain .143 keskiarvolla.

Indians aloittaa sarjan syöttäjänään Corey Kluber, joka meni myös syyskuun viidessä startissa 3W-0L, mutta pari epäonnistumista vieraspeleissä nostivat ERAksi 3.49. Kluber syötti kauden 16 vieraspelissä 3.80 ERAlla, WHIPn ollessa 1.13 ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin .250 keskiarvolla. Kluber on viimeksi syöttänyt Minute Maid Parkilla vuonna 2016 ja tuolloin hän pääsi vain 2.2 vuoroparia, antaen viisi hittiä ja viisi ansaittua juoksua.

Kluber on syöttänyt jälleen vahvan ja ennenkaikkea voitokkaan kauden, mutta aivan viime kauden tasolle mies ei ole päässyt. Verlander sen sijaan tuntuu vain paranevan vanhetessaan ja mies on täydessä iskussa pudotuspelien alkaessa. Astrosilla on siis ottelussa pitcher-etu ja joukkueen puolustuspeli on muutenkin luokkaa Indiansia parempaa. Uskon sarjan avausottelun päättyvän Astrosin voittoon vähintään kahden juoksun erolla.

Voita Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella!


Pitäisitkö ylläsi Teemu Selänteen nimmarilla varustettua pelipaitaa? Nyt se on tehty äärimmäisen helpoksi, kun Rizk tarjoaa mahdollisuuden voittaa Teemu Selänteen Anaheim Ducks pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna. Osallistuminen vaatii vain yhden vedon sinun itse määrittämälläsi panoksella ja kertoimella!

Pelivalintamme:

Houston Astros -1.5 @2.40

Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.40

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.38

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.38

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.37

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan