MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels

Julkaistu: 31.08.2018 20:49


MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels
MLB | Houston Astros - Los Angeles Angels | 03:10
Eilen napattiin Angels komealla 3.60 kertoimella kiinni ja toiseenkin otteluun on pakko todeta, että vierailijoille on jälleen tarjolla ylikerrointa. Astros taipui eilen jopa yllättävänkin helposti ja Verlanderin juoksutuki jäi, kuten tavallista, olemattomaksi. Tänään Astrosin kummulla aloittava Framber Valdez on aloittanut MLB-uransa liiankin hyvin, mutta uskon, että tiputus maan pinnalle on hyvin lähellä.

Valdezilla on allaan vasta 9.1 vuoroparia MLB:ssä ja niistä hän suoriutui lähes sensaatiomaisen hyvin, kun Mariners ja Angels onnistuivat saamaan vain neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Valdez on kuitenkin syöttänyt suurimman osan kaudesta AA-minoreissa, missä vieläpä osan kautta relieverinä. AAA:ssa hänellä on allaan vain kaksi ottelua, joista toinen relief-pitcherinä. Valdezin ERA minoreissa on 4.11 ja WHIP 1.28.

Angels lähtee otteluun syöttäjänään Jaime Barria, joka epäonnistui edellisessä startissaan juurikin Astrosia vastaan. Kotiottelussa illan vastustajaa vastaan hän pääsi vain 3.0 inningiä ja antoi viisi hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Barrialla on kuitenkin myös huippuluokan onnistuminen Astrosia vastaan. Toukokuussa pelatussa ottelussa hän syötti seitsemän vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Ennen edellistä starttiaan Barria antoi kolmessa ottelussa 15.2 vuoroparin aikana vain kaksi juoksua.

Suoraan sanottuna odotan Valdezin ainakin jonkinlaista sulamista tänään ja vuoropari jäänee noin neljän vuoroparin mittaiseksi. Angelsin johtoasema viiden vuoroparin jälkeen ei olisi järin suuri yllätys.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Los Angeles Angels @2.88

Unibet - Lue arvostelu

2.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.88

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.65

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan