MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels

Julkaistu: 23.09.2018 11:37


MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels
MLB | Houston Astros - Los Angeles Angels | 21:10
Angels tuntuu lyöneen loppukauden täysin lekkeriksi. Joukkue on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan juoksusuhteella 52-11. Astros on kurittanut "enkeleitä" nyt kaksi kertaa, iskien 21 juoksua. Angelsin peli kärsii toki myös siitä, että sen loukkaantuneiden lista on pitkä kuin nälkävuosi. Astros on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan seitsemän ja joukkue näyttää erittäin vahvalta juuri ennen pudotuspelien alkua.

Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa Charlie Morton, joka on viimeisissä neljässä startissa syöttänyt vaatimattomalla 5.66 ERAlla, mutta siitäkin huolimatta hän meni otteluissa 3W-0L. Syyskuun kahdessa startissa Morton on ollut jälleen paremmassa iskussa. Hän syötti ensin vierasottelussa Red Soxia viisi vuoroparia, antaen seitsemän hittiä ja kaksi juoksua ja edellisessä startissan hän meni kotiottelussa Diamondbacksia vastaan kuusi vuoroparia, antaen kolme hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Morton on 15 startissa kotikentällä 9W-2L, ERA 3.15 ja WHIP 1.09.

Angelsin seuraavana syöttäjäkokelaana toimii Tyler Skaggs, joka on viimeisissä seitsemässä startissaan 2W-3L, ERA 6.34 ja WHIP 1.47. Tosin starteista vain kaksi on kahden viimeisen kuukauden ajalta. Syyskuun ainoassa startissaan Skaggs syötti Athleticsia vastaan kolmen vuoroparin no-no:n, antaen kaksi walkia. Astrosia vastaan Skaggs on syöttänyt kuluvalla kaudella hyvin, mutta tällä hetkellä on vaikea sano missä syötön kanssa mennään.

Aloittavien syöttäjien merkitys ottelussa tuskin on suuren suuri. Angelsin loppukausi tulee olemaan todella hankala, eikä pudotuspeleihin valmistautuva Astros tunne armoa vastustajansa kylvettämisessä. Kotijoukkueen kerroin on jopa yllättävän hyvä.
Kiinnostaako mitkä ovat tämän hetken helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää? Tarjolla on myös ilmaisvetoja, missä ei ole kierrätysvaatimuksia lainkaan. Tämän hetken parhaita bonuksia tarjolla -> Lue lisää bonuksista täältä!

Pelivalintamme:

Houston Astros -1.5 @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan