MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels

Julkaistu: 30.08.2018 18:32


MLB: Houston Astros - Los Angeles Angels
MLB | Houston Astros - Los Angeles Angels | 03:10
Astros on pikkuhiljaa voittamassa vaikeudet ja joukkue pelaa jälleen sillä tasolla millä sen voisi olettaakin. Joukkue hävisi kotikentällä peräti yhdeksän ottelua putkeen, kunnes voitti Oakland Athleticsin neljän ottelun sarjassa voitoin 3-1. Astros ja Angels ovat kohdanneet kuluvalla kaudella useaan otteeseen, mutta suurimmaksi osaksi Angel Stadiumilla Anaheimissa, missä Astros on ollut selkeästi vahvempi. Ainoassa kolmen ottelun sarjassa Minute Maid Parkilla Angels oli parempi voitoin 2-1. Astros on 65stä kotiottelustaan voittanut 35, kun Angels on 65stä vieraspelistään voittanut 30.

Astrosin syöttäjänä aloittaa alkukauden kirkkain tähti, Justin Verlander. Tähti on kuitenkin kauden edetessä hiipunut, eikä syöttö ole kulkenut varsinkaan kotikentällä. Verlander on elokuun viidessä startissa mennyt 3W-2L, ERA 5.33 ja WHIP 1.26. Kauden 15sta kotiottelusta Verlanderille on kirjattu vain kaksi voittoa ja tästä saa osaksi syyttää myös Astrosin offensen heikkoa juoksutukea. Konkarin kuukauden molemmat tappiot ovat nimenomaan kotikentältä, missä hän syötti kahdessa startissa yhteensä kahdeksan vuoroparia ja antoi 13 hittiä, kahdeksan ansaittua juoksua, sekä neljä homerunia.

Angels lähtee otteluun syöttäjänään Andrew Heaney, kenen elokuussa ei niin ikään ole ollut paljoakaan juhlimisen aihetta. Viidessä startissa hän meni 1W-2L, ERA 6.67 ja WHIP 1.42. Heaney on kuitenkin kohdannut Astrosin kuluvalla kaudella kolmesti ja voitot ovat Angelsin hyväksi 2-1. Vaikka Heaneylle ei ole kirjattu yhtään voittoa vieraskentiltä, niin hänen kaksi edellistä starttia tien päällä on päättynyt Angelsin voittoon.

Mielestäni ottelussa on ainekset jättiyllätykseen. Verlander ei ole kotikentällä pärjännyt lähellekään niin hyvin kuin vieraissa. Toisaalta Heaney on parempi pitcheri kuin mitä elokuun tilastot osoittavat.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Vuodesta 2005 asti nettikasinona toiminut Karamba.com avasi vuonna 2018 myös vedonlyönnin, joten tutustu Karamban arvosteluun täältä >>

Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

3 Way Money Line: Los Angeles Angels @3.60

Rizk - Lue arvostelu

3.60

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.55

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

3.55

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.55

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

3.55

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan