MLB: Houston Astros - New York Yankees

Julkaistu: 10.07.2021 13:50

MLB: Houston Astros - New York Yankees
MLB | Houston Astros - New York Yankees | 02:15 | 11.7.2021
Houston Astrosin sisäpeli on liigan parasta, ja Yankeesilla on vähintään huima potentiaali mailan varressa.Suuri ja mahtava New York Yankees on alamaissa MLB -liigassa. Se on nyt American Leaguen East -lohkon toiseksi viimeinen saldolla 45-42. Taitaa jäädä Yankeesilta play offsit tällä kaudelle väliin, ja se on Brooklynissä katastrofi. Seurauksena saattaa olla kauden jälkeen jokunen mittavampi pelaajakauppa.
Houston Astrosilla menee selvästi paremmin. Se on AL:n West -lohkon kärjessä saldolla 54-35.

Viimeisistä viidestä Yankees on hävinnyt yhden ja Houston kaksi. Tämä ottelu on nyt näiden joukkueiden sarjassa toinen. Eilen Yankees voitti 4-0. Tällä kertaa aloittavat pitcherit ovat Yankeesin Gerrit Cole sekä Astrosin Zack Greinke.
Houston otti hiljattain Baltimorelta neniin otteluin 0-3, mutta sen jälkeen se otti Cleceland Indiasilta neljän voiton sweepin. Sarjassa Oaklandia vastaan Houston voitti kaksi ja hävisi yhden.
Yankees hävisi NY Metsille otteluin 1-2, mutta sitten perään voitti Seattle Marinersit 2-1.

Cole on ollut heinäkuussa hukassa


Yankeesin erinomainen pitcher Cole on entinen Astros -pelaaja. Colen ERA tältä kaudelta on mainio 2.91, mutta nyt heinäkuussa hän on ollut huono. Metsiä vastaan edellisessä ottelussaan Cole ehti pelata vain hivenen päälle kolme vuoroparia, mutta siinäkin ajassa hän antoi kuusi lyöntiä ja neljä juoksua. ERA oli surkea 10.80.Tätä ennen Cole pelasi Bostonia vastaan ja viidessä vuoroparissa hän antoi viisi juoksua, joista kolme oli kunnareita.
Cole on parhaimmillaan erinomainen, mutta nyt hänellä on vielä vastassa koko MLB -liigan kovin sisäpelijoukkue. Tästä saattaa tulla matsi, jossa tehdään runsaasti juoksuja.

Yankeesilläkin on potentiaalia sisäpelissä. Houstonin pitcher Greinke on pelannut hyvin, mutta hän on ollut parempi matkapeleissä kuin kotona. Greinke on 37-vuotias veteraani, jolla pelitaso ei juurikaan heittele.
Greinken voittosaldo on kotikentällä 3-2, kun vieraissa se on puhdas 5-0. Kun Greinke viimeksi kohtasi Yankeesit pelattiin Brooklynissä, ja silloin kotijoukkue sai juoksuja aikaan. Neljässä vuoroparissa Greinkea vastaan Yankees teki kolme juoksua.


Matsi on vetopuolella tasainen, Yankees on useimmillan bookkereilla hienoinen suosikki, mutta vaihtelua on. Esimerkiksi Unibetilla kertoimet ovat noin 12 tuntia ennen ottelua Houstonille 1.92 – 1.95.
Betsataan tähän overia totals -puolelle. Astrosin sisäpeli on erinomaista ja Yankeesilla on kovaa lyöviä, kunhan peli vain sujuu.
Totals -raja on 8.5 ja kyllä yli mennään.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 8.5 juoksua @2.02

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders