NFL: Houston Texans - Indianapolis Colts | Coltsin ilmasirkus tarjoaa loistokohteen!

Julkaistu: 05.01.2019 17:58


NFL: Houston Texans - Indianapolis Colts | Coltsin ilmasirkus tarjoaa loistokohteen!
NFL | Houston Texans - Indianapolis Colts | 23:35
Lauantain Indianapolis Colts-Houston Texans avaa tämän kauden NFL:n Villi kortti - kierroksen. Jo vihjaamamme pistemäärävedon lisäksi tarjolla on mahtava kohde pelaajaerikoisvetojen puolelta.

Texans on sarjan eliittiä nimenomaan juoksupelien puolustamisessa. J.J. Watt, Jadeveon Clowney ja kumppanit pitävät huolta siitä, että Texansia vastaan ei juosta menestyksellä. Tämän huomasi kauden aikana myös keskinkertainen Coltsin keskushyökkääjäkatras, joka törmäsi kirjaimellisesti seinään. Saldona 31 juoksupelistä oli aneemiset 64 jaardia. On varsin helppo ennustaa että tämä tilasto ei tule paranemaan tässä ottelussa.

Coltsin eväät lepäävätkin siis pelkästään heittopelissä. Tämä pukee toki myös vieraiden vahvuuksia, sillä Andrew Luckin kapellimestaroima hyökkäys pisti palloa ilmaan sarjan kärkipään tahtiin jo runkosarjassa. Runkosarjan kahdessa kohtaamisessa Luck kuritti Texansia keskimäärin noin 430 jaardin tahdilla. Texansin heittopuolustus ei ole muutenkaan ihan puolustuksen etukentän isojen härkien tasoa. Keskimäärin Texans päästi loppukauden aikana selvästi yli 350 heittojaardia, jos pois lasketaan merkityksetön ottelu Jaguarsia vastaan.

Colts tulee pitämään palloa ilmassa valtaosan hyökkäysajastaan, muuta vaihtoehtoa vierailla ei yksinkertaisesti ole. Luckilla on hyviä aseita heittopeleihin kuten T.Y. Hilton ja Eric Ebron, joten matalahkosta pisteodottamasta huolimatta vieraiden pelinrakentajan heittojaardeista löytyy kenties kierroksen houkuttelevin kohde.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Andrew Luck yli 295.5 heittojaardia @1.70

Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan