Liiga: HPK - Kärpät

Julkaistu: 09.09.2019 18:50


Liiga: HPK - Kärpät
Liiga | HPK - Kärpät | 18:30
Uusi liigakausi starttaa torstaina Hämeenlinnassa viime kevään finaalien uusinnalla. HPK oli lopulta äärimmäisen pienten marginaalien finaaleissa parempi, mikä tarkoittaa että ennen torstain ottelun alkua Rinkelinmäen hallin kattoon hilataan Kerhon liigahistorian toinen mestaruusviiri.

Mestaruuden jälkeen HPK:lle kävi samoin kuin lähes jokaiselle pienen budjetin seuralle tykkikauden jälkeen. Avainmiehistä moni otti ja lähti tukevamman tilipussin perässä joko toisiin liigaseuroihin tai haistelemaan tunnelmaa rapakon takana. Otto Paajanen, Teemu Turunen, Emil Larmi, Niclas Almari ja moni muu lähtijä jättää Kerholle melkoisen aukon paikattavaksi.

Silti myös paikkaajia on Rinkelinmäelle saatu haalittua ihan mukavasti. Joona Voutilaiselle pedataan vihdoin liigatason ykkösvahdin paikkaa, Elmeri Eronen on potentiaalinen alakerran paikkaaja ja Cody Kunyk sekä Tommi Tikka tuovat potentiaalia hyökkäykseen. Kerho on paperilla heikentynyt, muttei mielestämme läheskään niin paljon kuin mitä vedonlyöntimarkkinat tuntuvat ennakoivan.

HPK:n etuna on myös päävalmentaja Antti Pennanen. Pennasen pelitapa on joukkueella selkäytimessä ja tulevalla Nuorten Leijonien pedantilla päävalmentajalla on myös ollut tapana taikoa ylijäämäpelaajista onnistujia. Tälläkin kaudella Kerholla on useita pelaajia, joilla on täydet mahdollisuudet nousta seuraavalle tasolle. Valmistavat ottelut sekä CHL ovat vain vahvistaneet tätä kuvaa.

Kärpät mestarisuosikki numero yksi


Jos lähti HPK:sta paljon avainmiehiä, samaa voidaan vielä korostetummin todeta toisesta viime kauden finalistista Kärpistä. Lähtijöiden lista on turhan pitkä luettelemiseen, mutta oikaisten voidaan todeta Kärppien menettäneen noin pari kärkiketjua hyökkäyksestä sekä kolme kärkipakkia.

Tilalle on hankittu jälleen myös nimekästä paluumuuttajaa, kuten Jesse Puljujärvi ja Janne Pesonen. Juho Lammikko, Ludwig Byström ja Jakub Krejcik ovat myös kelpo hankintoja, mutta isossa kuvassa Kärpät on mielestämme heikentynyt melko selvästi. Ainakaan alkukaudesta pohjoisen pikkupeto tuskin on viime kauden tasolla.

Kärpät on avausotteluun pieni suosikki, mutta erot eivät ole isoja. Vedonlyöntimarkkinat tuntuvat Kärppiä rakastavan, joten HPK:n puolelta on tarjolla mainioita kertoimia. Vähintään tasapeliin Rinkelinmäen ritarit yltävät varsinaisen peliajan puitteissa lähes kaksi kertaa kolmesta.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Double chance: 1X @1.75

Guts - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.75

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.69

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.69

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.69

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan